شیر پُرچرب!


سید رضا اورنگ

به گزارش لقمه، ملانصرالدین از دیرباز، یعنی از زمان طفولیت عاشق خوردن شیر بود، این عشق در طول ایام كم شد، اما از بین نرفت. روزی برای خرید شیر وارد سوپرماركتی عریض و طویل شد، با راهنمایی یكی از فروشندگان به سمت بخش لبنیات راهنمایی شد.

ملا مقابل یخچال بزرگ ایستاد، انواع و اقسام شیرها، با مارك های مختلف كنار هم چیده شده بودند. در انتخاب مردد بود كه فروشنده ای خوش سر و زبان به او پیشنهاد داد یك بطری شیر پر چرب بردارد. ملا كه دل خوشی از شیر كم چرب به علت مزه و خاصیت آن نداشت به حرف فروشنده گوش داد و یك بطری شیر پرچرب گرانقیمت ابتیاع كرد. طبق عادت دیرین، به علت اعتماد نداشتن به اصل پاستوریزه، شیر را در ظرفی ریخت و جوشاند. هنگام جوش، شیر به جای اینكه پف كرده و سر ریز شود، رویش روغن جمع شده و غلغل می زد! گاز را خاموش كرد، اما هر چه با خودش كلنجار رفت، نتوانست قطره ای از آن را بنوشد. صبح روز بعد به همان سوپرماركت رفت، اما جواب سربالا شنید. با عصبانیت به وزارت بهداشت رفت. مسوولی را به او معرفی كردند.

به محض اینكه در اتاق باز شد، قبل از سلام،‌ مسؤول گفت: می دانم برای چه سراغ من آمده اید، حتماً به خاطر شیر پرچرب است! ملا با تعجب پرسید از كجا می دانید؟! مسؤول گفت: روزانه صدها مورد شكایت از شیر پرچرب داریم! ملا گفت: پس چرا جلوی این كار غیر بهداشتی و آسیب زننده را نمی گیرید؟
مسؤول تنها آهی كشید. ملا ادامه داد: مردم به اعتماد شما شیرهای خوشمزه و مقوی گاو و گوسفند محلی را رها كرده و به شیرهای بی كیفیت و گرانقیمت به اصطلاح پاستوریزه چسبیده اند. شما وظیفه شرعی و عرفی دارید تا مقابل این گونه سوء استفاده كننده هایی كه با جان مردم بازی می‌كنند بایستید.

مسؤول گفت: حرفی برای گفتن ندارم! ملا گفت: عجب! شیر كم چربی كه مدام با پول های كلان برای آن در تلویزیون تبلیغ می كنید، نه خاصیت دارد و نه مزه دهان پر كنی، شیر پرچرب تان هم كه فقط روغن نباتی است،‌ مردم باید به كدام ساز شما برقصند؟! هر روز هم كه بر قیمت آن می افزایید. شیرهای محلی پرخاصیت ارزان قیمت چه ایرادی داشتند كه مردم را از خوردن آن باز داشتید؟ ملا نگاهی به مسؤول كرد تا جواب سوالاتش را از دهان او بشنود، دید پنبه در گوش كرده، در خواب فرو رفته و خرناس بلند می كشد!



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :بانی فیلم

کد: 7201 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲ شهريور بازدید: 2533 ساعت: 12:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش تهیه شیرینی دانماركی خانگی ۱۳۹۳ دوشنبه ۶ بهمن
2 روش آب کردن شکلات تخته ای ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ شهريور
3 ماکارون شکلاتی، کوچولو و خوشمزه برای نوروز ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۷ اسفند
4 شیرینی‌فروشی؛ بهترین شغل دنیا ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر
5 خواص درمانی انار در طب نوین ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۳ مهر
6 ﻭﺍﺭﺩﺍﺕ ﺷﻴﺮﺧﺸﻚ ﺍﺯ ﺳﺮﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪ! ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ شهريور
7 خطرات همزمانی مصرف غذا و دارو ۱۳۹۱ شنبه ۲۶ فروردين
8 لیست كامل محصولات ممنوعه وارداتی ۱۳۹۰ شنبه ۱۷ دي
9 چرا بی دلیل چاق می شویم؟ ۱۳۹۰ شنبه ۲۸ آبان
10 با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید ۱۳۹۰ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با هم غذا بخورید تا سالم بمانید حتما این اصطلاح را زیاد شنیده‌اید که اغلب راجع به ...

  چرا باید اسفناج بخوریم؟ اسفناج گیاهی سرشار از کلروفیل و پروتئین است که نه ...

  توصیه‌های بهداشتی برای غذای عزاداران محرم با توجه به فرا رسیدن ماه محرم و برگزاری مراسم مذهب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قبل از رژیم گرفتن حتما بخوانید/ محتویات یک رژِیم خوب رژیم غذایی به آنچه که فرد در طول روز می‌خورد یا می‌آشامد اطلاق می‌شود. زمانی که برای رژیم گرفتن برنامه‌ریزی می‌کنید، باید متوجه باشید که مقدار کالری مناسب شما چقدر است.
ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .
آشنایی با ترشی های هیجان انگیز/ 1 قبول است كه زندگی‌ها مدرن بی‌حس و حال شده است اما هنوز هم پاییز و زمستان برای خیلی‌ها یعنی فصل ترشی و شور انداختن و مربا و مارمالاد پختن! فقط ترشی‌خورها می‌دانند غذا خوردن به عشق «ترشی» یعنی چه!
با آشپــزی هم می توان ثروتمند شد لقمه: دنیای آشپزی با عطرها و رنگ‌هایش هر كسی را می‌تواند به سوی خود جلب كند. شاید كمی دور از ذهن باشد كه آشپزی به عنوان یك حرفه، راهی برای ثروتمند شدن باشد اما در دنیای خوش طعم آشپزی، این اتفاق به كرات افتاده است.