مواد لازم
• دو قاشق غذاخوری کره
• یک عدد سیبزمینی پوستکنده و خرد شده
• یک عدد پیاز متوسط خرد شده
• یک عدد رازیانه خرد شده
• دو حبه سیر رنده شده
• 3 پیمانه آب مرغ کمنمک
• دو عدد سیب پوستکنده و خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• نصف پیمانه خامه همزده
• خلالهای نازک سیب
• ماست یونانی
• فلفل هندی
طرز تهیه
1. در یک قابلمه بزرگ، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. سیبزمینی، پیاز، رازیانه و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
2. آبمرغ، سیب خرد شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. بگذارید تا آب بجوشد، سپس حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و حدود 10 دقیقه بگذارید نیمجوش شود تا سیب و سیبزمینی نرم شوند. آنها را به طور مرتب هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید به آرامی خنک شود.
3. همه مواد را داخل غذاساز بریزید. در آن را ببندید و هم بزنید تا پوره و یکدست شوند. سوپ را داخل قابلمه برگردانید. خامه را اضافه کنید. برای مزهدار شدن، نمک و فلفل سیاه بیفزایید.
4. هر کاسه را با یک قاشق ماست، خلال سیب و فلفل هندی تزئین و سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست