مواد لازم:
آرد: 180 گرم
کره: 150 گرم
شکر: 170 گرم
نشاسته ذرت: 70 گرم
پودر بادام: 70 گرم
وانیل: یکدوم قاشق چایخوری
شلیل تازه و کمپوت سیب: به میزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا کره و شکر را با همزن برقی هم میزنیم تا کاملا پف کرده و سفید شود. تخممرغها را یکییکی همراه وانیل اضافه میکنیم و پس از اضافه کردن هرکدام، مواد را 30 ثانیه هم میزنیم. در این مرحله آرد، نشاسته ذرت و پودر بادام را اضافه کرده و دو تا سه دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست شوند.
2. مواد را کف قالب گرد 28 سانتیمتری که از قبل آن را با اسپری روغن چرب کردهایم پهن کرده و میوهها را روی آن باسلیقه میچینیم. کیک را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار داده و میپزیم. برای این کیک میتوانیم از ظروف سرامیکی که مخصوص تارت یا قالبهای تارت یا کمربندی است استفاده کنیم.
بازگشت به صفحه نخست