مواد لازم برای دو نفر:
فیله مرغ 300 گرم
هویج متوسط 5 عدد
فلفل دلمه ای متوسط 2 عدد
قارچ 10 عدد
سیر 3 حبه
پیاز متوسط 2 عدد
سس سویا بسته به طعم غذا بین 5 تا 10 قاشق غذاخوری
زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا همه مواد رو به صورت خلال های نازك درمیاوریم سپس پیاز خلال شده رو همراه با فلفل سیاه و روغن تفت میدیم بعد از اینكه كمی طلایی شد سیر ساتوری شده رو بهش اضافه میكنیم و بعد از اون فیله مرغ رو كه به صورت خلال های دراز دراز درآوردیم بهشون اضافه میكنیم و بعد از اون كمی زردچوبه و سس سویا نسبت به مقدار موادمون اضافه میكنیم (توجه كنید سس سویا شور هست و این خوراك نیازی به نمك نداره)
سپس توی ماهیتابه جداگانه سبزیجات خلال شدهمون رو همراه با كمی روغن تفت میدیم (فلفل دلمه ای و هویج ) وقتی خوب نرم شدن قارچ های نگینی شده رو بهشون اضافه میكنیم و كمی هم سس سویا به این مواد اضافه میكنیم.
در آخر همه مواد رو داخل یك ظرف میریزیم و دوباره با هم تفت میدهیم و میگذاریم با شعله كم انقدر بپزند تا تمام آب آن جمع شود و به روغن بیافتد بعد از اون میتونید همراه برنج اون و میل كنید.
دستور از: عاطفه نوروزی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :اختصاصی لقمه