مواد لازم:
گوجه ١٠ كیلو
هویج ٤ كیلو
گل كلم ٣ عدد
كلم ١ عدد بزرگ
سیب زمینی ترشی ٣ كیلو
سیر ٤ گل
پیاز ٤ عدد متوسط
سركه ٥ كیلو
فلفل سبز شمالی تند به مقدار لازم
ادویه ترشی: گلپر، نمك، زردچوبه
طرز تهیه:
ابتدا تمام مواد را به صورت نگینی ریز میكنیم سپس گوجه ها را پوره كرده و میگذاریم بجوشد وقتی آب انداخت، سركه را اضافه میكنیم و میگذاریم كمی بجوشند( توجه داشته باشید مقدار سركه باید نصف مقدار گوجه ها باشد)
بعد گوجه های داغ را از صافی عبور میدهیم و روی مواد میریزیم سپس ادویه ها را به مواد اضافه می كنیم و میگذاریم خنك شوند در آخر در ظرف را با سلفون پوشانده و در جای خنكی میگذاریم.
در ضمن این مواد ترشی به اندازه یك دبه بزرگ میده برای مصرف كمتر میتونید نسبت مواد رو كم كنید.
دستور از: عاطفه نوروزی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :اختصاصی لقمه