مرغ شكم ‌پر بدون نیاز به فر


لقمه: معمولا مرغ شکم پر را درون فر و یا مایکروفر گذارده و به صورت بریان سرو می کنند اما در این دستور آشپزی شیوه ای جدید به شما آموزش داده می شود.

مواد اولیه :

    مرغ متوسط یك عدد
    سبزی شامل (جعفری، گشنیز، تره، نعنا، سیر سبز، سبزی معطر شمال) روی هم یك كیلوگرم
    مغز گردو خردشده نصف پیمانه
    رب انار ترش دو قاشق غذاخوری
    آب نارنج یك لیوان
    پیاز سرخ‌شده نصف پیمانه
    نمك، فلفل و زردچوبه و روغن مایع به میزان لازم


طرز تهیه:

سبزی‌ها را خرد كرده و با كمی روغن سرخ كنید طوری كه رنگ سبز تیره نگردد. پیاز داغ، گردو و رب انار را با یك لیوان آب به سبزی اضافه كنید. بگذارید با شعله ملایم بخارپز شود. سپس ادویه‌ها و آب نارنج را اضافه كرده و بپزید طوری كه سبزی آب‌دار باشد. مرغ را با پوست سرخ‌كرده (به صورتی كه كاملا طلایی شود) مواد را داخل شكم مرغ اضافه و با نخ، سوزن یا خلال‌دندان بدوزید.

این مرغ را داخل قابلمه قرار داده كمی آبجوش اضافه كرده (تا نصف مرغ) و كمی نمك افزوده بگذارید ملایم بپزد. از باقی‌مانده سبزی كنار مرغ بریزید.

 

آموزش از فرشته عطایی




کد: 750 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ چهارشنبه ۱۰ اسفند بازدید: 115336 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
11 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد


نظرات


shadi

آموزش شیرینی درآشبزیهاداشته باشید
شادی

خوب بهتر تصویری هم غذاهایی که دستور طبخش اومده هم در کنار مطالب باشه متشکرم
ذد ذ

جالبه ولي بيشتر دوست دارم سرخ شده باشه و آب پز نشه.
آسیه

سلام چرا شما نوشتی اول مرغ را سرخ کنید و بعد شکمش رو پر کنید من احمق هم اینکارو کردم و موقع دوختن شکمش به دلیل پخته شدن مرغ در اثر سرخ کردن با مشکل مواجه شدم و بعدا که دستورای دیگه رو نگاه کردم همشون گفتن اول شکم مرغ رو پر کرده و سپس سرخ کنید..............
مینا

سلام واسه داخل شکمش یه ترکیب جدید بدون سبزی بگید این خیلی قدیمیه.مرسی
سارا

بابا اول کامل بخونید بعد درست کنید

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزیجاتی برای فصل سرما فصل سرما نزدیک است و شما باید به فکر تأمین ویتامین...

  کاهش سیستم ایمنی بدن و انرژی با حذف گوشت از برنامه غذایی یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور هشدار ...

  آنچه درباره چای کیسه ای نمی دانید چای‌های کیسه‌ای، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین صبحانه های زمستانی یك متخصص تغذیه با تاكید بر لزوم مصرف صبحانه، گفت: پس از صرف یك صبحانه كامل، میان وعده‌هایی مانند میوه یا شیر، نیاز كودكان را در زنگ‌های تفریح به بهترین نحو برطرف می‌كند.
این غذاها احتمال سقط جنین را افزایش می دهد مصرف مواد غذایی ترش در دوره بارداری موجب بروز اختلالات جنینی می‌شود.
فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن برای بدن انسان ضروری است. این ماده به ساخت و بهبود عضلات بدن و استخوان‌ها کمک می‌کند. رژیم‌هایی که حاوی پروتئین بسیار بالایی هستند خطرات متعددی را برای بدن انسان به همراه خواهند داشت. در این مقاله ما قصد داریم به این خطرات بپردازیم.
معجزه رنگ ها در شادابی و تناسب اندام شما محیط، پر از عاملی برای شادابی است، اگر بشقاب غذای شما رنگی باشد بدن شما هم شاداب و سلامت خواهد بود پس بروید سراغ رنگ‌های طبیعی. همه می‌گویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان می‌دهد اما برخی رنگ‌ها هستند كه واقعا انسان را لاغر می‌كنند نه اینكه چاقی را استتار كنند. خیلی راحت رنگ‌های قرمز، سبز و زرد را امتحان كنید تا لاغر شوید.