مرغ شكم ‌پر بدون نیاز به فر


لقمه: معمولا مرغ شکم پر را درون فر و یا مایکروفر گذارده و به صورت بریان سرو می کنند اما در این دستور آشپزی شیوه ای جدید به شما آموزش داده می شود.

مواد اولیه :

    مرغ متوسط یك عدد
    سبزی شامل (جعفری، گشنیز، تره، نعنا، سیر سبز، سبزی معطر شمال) روی هم یك كیلوگرم
    مغز گردو خردشده نصف پیمانه
    رب انار ترش دو قاشق غذاخوری
    آب نارنج یك لیوان
    پیاز سرخ‌شده نصف پیمانه
    نمك، فلفل و زردچوبه و روغن مایع به میزان لازم


طرز تهیه:

سبزی‌ها را خرد كرده و با كمی روغن سرخ كنید طوری كه رنگ سبز تیره نگردد. پیاز داغ، گردو و رب انار را با یك لیوان آب به سبزی اضافه كنید. بگذارید با شعله ملایم بخارپز شود. سپس ادویه‌ها و آب نارنج را اضافه كرده و بپزید طوری كه سبزی آب‌دار باشد. مرغ را با پوست سرخ‌كرده (به صورتی كه كاملا طلایی شود) مواد را داخل شكم مرغ اضافه و با نخ، سوزن یا خلال‌دندان بدوزید.

این مرغ را داخل قابلمه قرار داده كمی آبجوش اضافه كرده (تا نصف مرغ) و كمی نمك افزوده بگذارید ملایم بپزد. از باقی‌مانده سبزی كنار مرغ بریزید.

 

آموزش از فرشته عطایی




کد: 750 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ چهارشنبه ۱۰ اسفند بازدید: 115309 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
11 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد


نظرات


shadi

آموزش شیرینی درآشبزیهاداشته باشید
شادی

خوب بهتر تصویری هم غذاهایی که دستور طبخش اومده هم در کنار مطالب باشه متشکرم
ذد ذ

جالبه ولي بيشتر دوست دارم سرخ شده باشه و آب پز نشه.
آسیه

سلام چرا شما نوشتی اول مرغ را سرخ کنید و بعد شکمش رو پر کنید من احمق هم اینکارو کردم و موقع دوختن شکمش به دلیل پخته شدن مرغ در اثر سرخ کردن با مشکل مواجه شدم و بعدا که دستورای دیگه رو نگاه کردم همشون گفتن اول شکم مرغ رو پر کرده و سپس سرخ کنید..............
مینا

سلام واسه داخل شکمش یه ترکیب جدید بدون سبزی بگید این خیلی قدیمیه.مرسی
سارا

بابا اول کامل بخونید بعد درست کنید

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یبوست در سفر را چگونه از بین ببریم؟ یبوست یکی از همراهان مسافرت است. مسافت‌های طولانی ...

  روغن نارگیل برای قلب مفید نیست محققان دانشگاه کویینزلند استرالیا اثبات کرده‌اند ک...

  سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی، نو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند از قدیم گلاب برای مردم خواص دارویی داشت اما امروزه گلاب هم در غذا و هم در طب پزشکی و طب سنتی به کار می رود حالا با ما همراه باشید تا از فواید مصرف گلاب بگوییم.
ویتامینی برای پیشگیری از آنفلوانزا همه‌ی ما می‌دانیم که بدن مان به ویتامین D نیاز دارد تا در سلامت کامل باشد. اما سۆال اینجاست به چه میزان ویتامین D نیاز داریم و از چه راهی باید تأمین بشود؟ در این مطلب به این سۆالات جواب می‌دهیم.
آیا ماست هم خراب می‌شود؟ ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا می‌کند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایده‌ای هم به بدن نمی‌رساند. از ماست ترش‌شده می‌توان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.
چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟ بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج خود رسیده و هشدارهای اهالی سلامت کشور را در پی داشته است.