سفیر کره جنوبی:
پروژه یانگوم در برج میلاد کلید می‌خورد/ غذاهای کره‌ای را در ایران بچشید


سفیر کره در ایران،‌ در پاسخ به سوال خبرنگار لقمه درباره برگزاری جشنواره های غذایی ایرانی در کره، گفت: در قالب هفته فرهنگی ایران در کره این برنامه می تواند اجرایی شود، اما در این صورتاین مساله باید با نظارت کامل و دعوت سفارت ایران در کره صورت بگیرد و امیدوارم ایرانی‌ها هم برنامه مشابه با این هفته فرهنگی داشته باشند که اگر چنین باشد، دولت کره تمام تلاش خود را در این راستا خواهد کرد.

 به گزارش لقمه، نشست خبری هفته فرهنگی کره جنوبی در ایران پروژه یانگوم، با حضور «سونگ وونگ یوئه» سفیر کره جنوبی در ایران در محل سفارت این کشور در تهران برگزار شد.

 

 

مضمون هفته فرهنگی امسال غذا و موسیقی است چرا که این دو یکی از مهمترین شاخصه های فرهنگی در جوامع هستند که در ارتقای روابط دوستانه بین کشورها موثر واقع می شوند. خیلی جالب است که در زبان کره ای کلمه ای به عنوان غذا استفاده می شود که به معنای افرادی که با هم غذا می خورند، است.

 

وی افزود: در فرهنگ کره ای وقتی غذایی را به اشتراک می گذاریم طرف مقابل به عنوان یکی از افراد نزدیک شما لقب می گیرد.

 

سونگ وونگ یوئه درباره هفته فرهنگی کره خاطرنشان کرد: به همین دلیل من این موضوع را برای هفته فرهنگی 2014 و هدف سفارت کره در برگزاری این هفته ارتقای روابط دوجانبه میان دو کشور ایران و کره است و در همین راستا قصد داریم روابط دوستانه مان را صمیمی تر کنیم.

 

وی تاکید کرد: این رویداد فرهنگی، در راستای سومین کنگره فرهنگی ایران و کره برگزار می‌شود. سال 2012 بود که وزارت امورخارجه ایران و کره دومین اجلاس فرهنگی ایران و کره را در ایران برگزار کردند. سال 1974 بود که ایران و کره، تفاهمنامه مشارکت‌های فرهنگی امضا کردند. در سال گذشته سومین برنامه مشترک فرهنگی ایران و کره در سئول برگزار شد و در آن گردهمایی، نمایندگان دو دولت با هم قرارداد بستند تا روابط فرهنگی را ارتقا بدهند.

 

سفیر کره جنوبی توضیح داد: با این گذشته و مقدمه از روابط فرهنگی دو کشور است که می‌خواهیم این هفته فرهنگی را برگزار کنیم. بنابراین هفته فرهنگی مذکور با دو مضمون موسیقی و غذا برگزار می‌شود. برای شاخه موسیقی یک ارکستر خوب و مشهور از کره دعوت شده‌اند. نام این گروه «سوم میانگ کایاگوم» است که سوم‌ میانگ آن نام یکی از دانشگاه‌های کره است که مخصوص بانوان است و کایاگوم هم نام سازی است که تار دارد و ریشه‌اش به هزار و 500 سال پیش برمی‌گردد. در دانشگاه مذکور، فقط بانوان تحصیل می‌کنند و اعضای گروه موسیقی مورد نظر هم همه از دانشجویان تحصیل‌کننده در سوم‌ میانگ هستند. این گروه در سال 1999 تاسیس شده ولی من برای اولین بار، آن‌ها را در blue house منزل رئیس جمهور کره ملاقات کردم و با آن‌ها آشنا شدم. ابزار و ساز آن‌ها سنتی است ولی موسیقی مدرن می‌نوازند. من تحت تاثیر این هارمونی بین سنت و مدرنیته آن‌ها قرار گرفتم.

 

وونگ یوئه گفت: ما کره‌ای‌ها معتقدیم، دیدن مساوی با باور کردن است. پس دعوت می‌کنم تا در مراسم اجرای موسیقی این گروه شرکت کنید. موسیقی یک قوم و ملت، را که درک کنی، می‌توانی فرهنگ و زندگی آن‌ها را بشناسی. موسیقی می‌تواند نمادی از زندگی و جوهر هر کشوری باشد. امیدوارم ایرانی‌ها با شنیدن این موسیقی، مردم و سبک زندگی کره جنوبی را بهتر بشناسند. امیدوارم با مردم کره از طریق همین موسیقی و غذا به اشتراک برسید و اعضای یک خانواده بشویم. برنامه‌های هفته فرهنگی کره در ایران، عبارت‌اند از جشنواره غذای کره‌ای، جشنواره فیلم کره‌ای و نمایشگاه عکس و همچنین رونمایی از کتاب آشپزی کره‌ای که در واقع کتاب شعر است و مضمون آشپزی دارد.

 

وونگ یوئه در بخش دیگری از سخنانش گفت: غذاهایی که در هفته فرهنگی کره در ایران، سرو می‌شود دستپخت آشپزهای سنتی کره هستند. در کشور ما یک موسسه به نام یانگوم وجود دارد که با آن سریال جواهری در قصر معروف، مرتبط است. جواهری در قصر، پر از صحنه‌های پذیرایی در دربار بود و در واقع وقتی می‌خواستند این سریال را بسازند، این موسسه در بسیاری از بخش‌های آن دخیل بود و درباره غذاهایی که قرار بود در سریال به نمایش درآیند، پیشنهاد می‌داد. موسسه یانگوم، کاملا صلاحیت طبخ غذاهای سنتی را دارد. بنابراین ما هم نام پروژه غذای هفتگی فرهنگی را، یانگوم گذاشتیم.

 

سفیر کره در ایران،‌ در پاسخ به سوال خبرنگار لقمه درباره برگزاری جشنواره های غذایی ایرانی در کره، گفت: در قالب هفته فرهنگی ایران در کره این برنامه می تواند اجرایی شود، اما در این صورتاین مساله باید با نظارت کامل و دعوت سفارت ایران در کره صورت بگیرد و امیدوارم ایرانی‌ها هم برنامه مشابه با این هفته فرهنگی داشته باشند که اگر چنین باشد، دولت کره تمام تلاش خود را در این راستا خواهد کرد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7581 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۰ مهر بازدید: 2931 ساعت: 3:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
2 توزیع سبدغذایی میان مادران دارای سوءتغذیه ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
3 بستر توسعه همکاری های کشاورزی بین ایران و فرانسه فراهم است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ خرداد
4 فرهاد آییش در آیین سمنوپزان +عکس ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۰ آبان
5 ابراز تمایل استرالیا برای صادرات گوسفند به ایران ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۲ مرداد
6 «یانگوم» از طریق غذا رابطه مردم ایران و کره را افزایش داد ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ آبان
7 ماجرای رژیم لاغری بهاره رهنما ۱۳۹۳ دوشنبه ۸ ارديبهشت
8 مهتاب کرامتی: به هیچ بهانه‌ای نوزادانتان را از شیر مادر محروم نکنید ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه مناسب در فصل تابستان یک متخصص تغذیه با اشاره به افزایش نیاز به مایعات د...

  ماءالشعیر طعم‌دار و نوشابه چه فرقی با هم دارند؟ متاسفانه شناسایی محصولاتی که با اسانس تولید می‌شود...

  بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بادمجان، سرشار از ویتامین بادمجان، سرشار از ویتامینیک فنجان ‏بادمجان‬ خرد شده 35 ‫‏کالری‬، 0 گرم چربی، 8 گرم کربوهیدرات، 2.5 گرم فیبر و 0.83 گرم پروتئین دارد.
نوشیدنی‌های موثر در رفع آکنه اگر می‌خواهید به پوست خود کمک کنید و از شر جوش‌های مزاحم و دانه‌های سر سیاه خلاص شوید، پس این نوشیدنی‌های طبیعی را امتحان کنید.
دستاوردهای سفرهای استانی رئیسی به خوزستان چه بود؟ پایگاه خبری لقمه: رئیسی وعده داده بود که به پاستورنشینی قناعت نخواهد کرد و اجرای این وعده را هم به فاصله دو روز از آغاز رسمی دولتش و با سفر به خوزستان تشنه و ملتهب آغاز کرد و برای سرزمین نفت با مردمانی نجیب و صبور، ۳۴ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص داد.
یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.