ابراز تمایل استرالیا برای صادرات گوسفند به ایران


وزیر کشاورزی استرالیا در ملاقات با سفیر ایران در کانبرا با ابراز تمایل برای سفر به این کشور، خواستار تقویت صادرات گوسفند به ایران شد.

به گزارش لقمه، کن باستون وزیر مواد غذایی و کشاورزی استرالیا و سفیر ایران در کانبرا خواستار تقویت همکاری دوجانبه در زمینه تجارت گوشت و صادرات گوسفند استرالیا به ایران شدند.

سایت استرالیایی ویکلی فارم طی گزارشی با اشاره به ملاقات این دو مقام ایرانی و استرالیایی خاطرنشان کرد که تجارت میان ایران و استرالیا در زمینه صادرات گوسفند تقویت خواهد شد.

پیش از این، ایران یکی از واردکنندگان عمده گوسفند به استرالیا بوده است و سالانه حدود 3 میلیون گوسفند از این کشور وارد می‌کرده است اما این تجارت حدود 4 دهه پیش متوقف شد.

این گزارش با اشاره به جمعیت 80 میلیونی ایران نوشت، در حال حاضر، ظرفیت صادرات سالانه یک میلیون گوسفند به ایران وجود دارد.

وزیر مواد غذایی و کشاورزی استرالیا با ابراز تمایل نسبت به سفر به ایران گفت، در صورت احیای دوباره بازار ایران، این کشور می‌تواند به عنوان بازاری مهم برای استرالیا در نظر گرفته شود.

در حال حاضر، استرالیا حدود 14 میلیون گوسفند پرورش می‌دهد و تلاش می کند تا این رقم را بر اساس تقاضایی که دریافت می‌کند، افزایش دهد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 8179 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۲ مرداد بازدید: 2636 ساعت: 4:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 داروی ضد شپش سر درمان قطعی کرونا در آزمایشگاه ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
2 واردات ۵۰ درصدگوشت گرم از استرالیا/خرید روزانه ۵۵۰ تن مرغ مازاد از مرغداران ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
3 گوشت دوباره گران شد/ مذاکره با ۳ کشور اروپایی برای واردات ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
4 حفظ بینایی کودکان با موز طلایی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۸ تير
5 عرضه گوشت گرم وارداتی از استرالیا/کاهش قیمت گوشت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
6 وعده شام کریسمس در کشورهای گوناگون ۱۳۹۴ جمعه ۴ دي
7 اگر بدانید، نمی‌خورید! ۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت
8 با مصرف نان چاق می شویم یا نه؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۸ مهر
9 با این میوه پوست خود را جوان کنید ۱۳۹۳ شنبه ۲۹ شهريور
10 میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 اشتباه رایج خانواده‌ها در رستوران‌های فست‌فود بعضی خانواده‌ها عادت دارند هر روز فست‌فود بخورند ا...

  مواد غذایی مفید و مضر برای فشار خون بالا فشارخون بالا روزبه‌روز شایع‌تر می‌شود و این روزها ...

  رژیم غذایی مدیترانه‌ای و رابطه آن با سلامت قلب این رژیم به عنوان یکی از سالم‌ترین رژیم‌های غذایی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
نقش تغذیه در میگرن و کنترل آن بیماری میگرن که 15 تا 20 درصد از مردان و 25 تا 30 درصد از زنان از آن رنج می‌برند، با سردرد شدید و عمیق، نبض دار‌ و اغلب دردهای تکرار شونده و حساسیت به نور بروز پیدا می‌کند. درد شدید معمولا از صبح زود شروع می‌شود و ممکن است یک سمت سر را درگیر کند و همراه با استفراغ یا تهوع باشد. 10 درصد از مبتلایان به میگرن، دچار اختلالات چشمی، گیجی و ضعف بعد از حملات میگرن نیز می‌شوند.
توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آرام غذا خوردن باعث می‌شود کار دستگاه گوارش کمتر شود و در عین حال احتمال گرفتگی عضلات معده نیز کاهش می‌یابد.