کاهش 25 درصدی تولید عسل در گیلان


معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تولید عسل در گیلان، امسال در مقایسه با سال گذشته 25 درصد کاهش یافته است.

 به گزارش لقمه، مجید بنیادی در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: با برداشت 5100 تن عسل، برداشت این محصول در گیلان به پایان رسیده است.

وی، خشکسالی، سرمای بهاره و بارش‌های نابهنگام را علت کاهش تولید عسل در سال‌جاری، عنوان و تصریح کرد: گیلان، پنجمین تولیدکننده عسل در ایران است. تالش، آستارا، رضوانشهر، ماسال، رودسر، املش و لنگرود عمده ترین مناطق تولیدکننده عسل در گیلان هستند.

بنیادی یادآور شد: برداشت عسل در گیلان اوایل تیرماه آغاز شد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7643 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ آبان بازدید: 2137 ساعت: 9:08 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
3 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
4 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
5 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
6 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
7 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
8 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
9 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
10 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
11 عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روش نگهداری و خواص توت فرنگی توت فرنگی می‌تواند استرس را از شما دور کند، ادرار ...

  خواص عسل آفریقایی "اقاقیا" لقمه: عسل اقاقیا حاوی انواع مختلف ویتامین ها و اسی...

  چه چیزی باعث چاقی می شود؟ چرا بعضی افراد چاق و بعضی دیگر لاغر هستند؟ آیا چاق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت