کاهش 25 درصدی تولید عسل در گیلان


معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تولید عسل در گیلان، امسال در مقایسه با سال گذشته 25 درصد کاهش یافته است.

 به گزارش لقمه، مجید بنیادی در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: با برداشت 5100 تن عسل، برداشت این محصول در گیلان به پایان رسیده است.

وی، خشکسالی، سرمای بهاره و بارش‌های نابهنگام را علت کاهش تولید عسل در سال‌جاری، عنوان و تصریح کرد: گیلان، پنجمین تولیدکننده عسل در ایران است. تالش، آستارا، رضوانشهر، ماسال، رودسر، املش و لنگرود عمده ترین مناطق تولیدکننده عسل در گیلان هستند.

بنیادی یادآور شد: برداشت عسل در گیلان اوایل تیرماه آغاز شد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7643 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ آبان بازدید: 2062 ساعت: 9:08 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
2 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
3 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
4 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
5 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
6 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
7 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
8 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9 عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
10 جولان زعفران های تقلبی در بازار/ از گوشت گاو تا عسل و چربی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
11 عسل با موم نخورید/ استاندارد عسل اجباری کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای غیر خانگی آهن کافی ندارند یک کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف ن...

  آرام خوردن و درست جویدن غذا در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...

  گردو، ماهی و روغن زیتون موثر در افزایش كلسترول خوب خون عضو هیات مدیره انجمن جراحان قلب ایران درباره نقش ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت