با حساب و کتاب غذا بخورید تا چاق نشوید


پرخوری نکردن مهارتی می خواهد که به خودفردبرمی گردد.کوچک بودن بشقاب وباچنگال غذاخوردن واستفاده ازغذاهای کم کالری ازجمله ان مهارت هاست.

به گزارش لقمه، دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در خصوص مهارت های پرخوری نکردن گفت: پرخوری نکردن مهارت هایی دارد که در درجه اول به خود فرد برمی گردد.
این متخصص تغذیه به رژیم غذایی مناسب در کاهش چاقی اشاره کرد و افزود: خوب جویدن غذا، مصرف غذاهای کم کالری، استفاده بیشتر از سبزیجات و سالادها از مهارت های کاهش پرخوری است.
کیمیاگرتصریح کرد: اندازه بشقاب غذا و قاشق در کاهش پرخوری موثر است، همچنین خوردن برخی غذاها مانند پلو با چنگال زمان لازم برای سیر شدن را که حدود 20 دقیقه است، فراهم کرده و حجم غذای مصرفی را کاهش می دهد.
این متخصص تغذیه با منع انجام فعالیت های جانبی در حین غذاخوردن، تاکید کرد: تماشای تلویزیون، مطالعه کتاب و محیط های نا آرام باعث پرخری می شود.
وی توصیه کرد: نیم ساعت قبل از خوردن غذا یک لیوان آب بنوشید، زیرا در کاهش اشتها و خنثی کردن شیره معده موثر است و تا حدودی جلوی اشتهای زیاد را می گیرد.

 


نقل از :ایصدا

کد: 781 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۱۵ اسفند بازدید: 6953 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 همه وزرای پیشنهادی رای آوردند/صالحی امیری در کف و صالحی در صدر جدول آرا ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2 ترکیب کابینه پیشنهادی پزشکیان+سوابق ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
3 نامه معرفی وزرای پیشنهادی دولت پزشکیان اعلام وصول شد + اسامی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
4 حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 عارف معاون اول و حاجی‌میرزایی رییس دفتر رییس جمهور شدند ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
6 مهمترین علائم کرونای هندی/ کودکان و نوجوانان بیشتر گرفتار می‌شوند ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۶ تير
7 سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» فراخوان داد ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
8 تلاش ستودنی مسعود اوزیل برای درمان 1000 کودک بیمار و اطعام مستمندان ۱۳۹۸ شنبه ۱۸ خرداد
9 دکتر سیدمسعود کیمیاگر درگذشت + سوابق و پیام تسلیت ما ۱۳۹۴ يکشنبه ۷ تير
10 400 هتل در ایران را چه کسانی می‌سازند؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۲ دي
11 90 درصد هتلهای کشور زیر سه ستاره است ۱۳۹۳ جمعه ۳۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خط قرمز کنسرو ماهی کجاست؟ لقمه: تقریبا همه ما می‌دانیم کنسروهای ماهی را باید...

  طب سنتی درباره ماهی چه می‌گوید؟ در طب سنتی توصیه می‌شود همراه ماهی برخی مواد غذایی...

  ده خاصیت شکلات خوردن آنها که مرتباً شکلات می خورند کار مفیدی برای قلب ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان گرمازدگی از منظر طب سنتی درمان گرما زدگی در مراحل اولیه کار دشواری نیست.
خوراکی‌هایی با کالری منفی و صفر کدامند مواد غذایی کم کالری، می توانند به کسانیکه به دنبال کاهش وزن هستند کمک کنند چرا که، بدن مجبور می شود تا از انرژی های ذخیره شده خود نیز در کنار آنها استفاده کند.
آشنایی با اصول رژیم درمانی نوین برای کاهش وزن پایدار و سالم توجه ما فقط به مواد غذایی نیست، بلکه برنامه رژیم درمانی نوین برای ایجاد عادات سالم غذایی بر 4 پایه اساسی استوار است.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟