به گزارش لقمه، دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در خصوص مهارت های پرخوری نکردن گفت: پرخوری نکردن مهارت هایی دارد که در درجه اول به خود فرد برمی گردد.این متخصص تغذیه به رژیم غذایی مناسب در کاهش چاقی اشاره کرد و افزود: خوب جویدن غذا، مصرف غذاهای کم کالری، استفاده بیشتر از سبزیجات و سالادها از مهارت های کاهش پرخوری است.کیمیاگرتصریح کرد: اندازه بشقاب غذا و قاشق در کاهش پرخوری موثر است، همچنین خوردن برخی غذاها مانند پلو با چنگال زمان لازم برای سیر شدن را که حدود 20 دقیقه است، فراهم کرده و حجم غذای مصرفی را کاهش می دهد.این متخصص تغذیه با منع انجام فعالیت های جانبی در حین غذاخوردن، تاکید کرد: تماشای تلویزیون، مطالعه کتاب و محیط های نا آرام باعث پرخری می شود.وی توصیه کرد: نیم ساعت قبل از خوردن غذا یک لیوان آب بنوشید، زیرا در کاهش اشتها و خنثی کردن شیره معده موثر است و تا حدودی جلوی اشتهای زیاد را می گیرد.