تخم مرغ هم گران می شود!


رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار استان تهران گفت: تعداد مرغ‌های پیر چربی‌دار تا پایان سال به حدود ۱۷ تا ۱۸میلیون مرغ می‌رسد.

به گزارش لقمه، ناصر نبی‌پور در گفتگویی با بیان اینکه در حال حاضر میانگین قیمت هرکیلوگرم تخم‌مرغ درب مرغ‌داری بین ۳۳۰۰ تا ۳۴۰۰ تومان است، اظهار داشت: قیمت هر شانه تخم‌مرغ درب مرغداری بین ۶۷۰۰ تا ۶۸۰۰ تومان و قیمت هرعدد آن بین ۲۱۰ تا ۲۱۵ تومان است.

وی با اشاره به کشتار کم مرغ‌های پیر چربی‌دار در پی ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ از سوی وزارت بهداشت، افزود: ماهانه ۲ میلیون مرغ پیر به جمعیت آنها افزوده می‌شود و تعداد این مرغ‌های چربی‌دار تا پایان سال به حدود ۱۷ تا ۱۸میلیون مرغ می‌رسد.

نبی‌پور با بیان اینکه متاسفانه مسئولان فکری برای حل این مشکل نمی‌کنند، گفت: این سرمایه ملت است که در حال نابودی است. ما نفت ۶۰ دلاری را صادر و ذرت و سویا وارد می‌کنیم و این نهاده‌ها را به مرغ‌هایی می‌دهیم که اصلا بازدهی ندارند.

وی با اشاره به افزایش قیمت مرغ، اضافه کرد: زمانی که از تولید حمایت نمی‌شود و قیمت‌ها پایین است، نتیجه‌اش همین می‌شود که در نهایت تولید کم و قیمت‌ها گران می‌شود، عاقبت تخم‌مرغ نیز همین خواهد بود.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 7884 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ بهمن بازدید: 1619 ساعت: 5:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
6 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
7 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
8 اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
9 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
11 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب،مسئله ای مهم در سالمندی به گزارش پایگاه خبری لقمه، آب برای زندگی حیاتی است...

  چرا باید بادمجان بخوریم؟ اگرچه بادمجان از جمله مواد خوراکی پرطرفدار نیست ام...

  نقش پروبیوتیک ها بر سلامت دهان و دندان پایگاه خبری لقمه: پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت قصد داریم وارد روش‌های نوین اصالت‌سنجی شویم و دستگاه‌های مربوط به آن را پیدا کرده‌ایم که در این صورت دیگر امکان تخلف برای متخلفان ایجاد نمی‌شود.
خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی این مقاله به محتوای تغذیه‌ای خیار، فواید سلامتی احتمالی آن، نکاتی برای خوردن یا استفاده از خیار، و هرگونه خطر بالقوه سلامتی می‌پردازد.
باورهای تغذیه‌ای رایج اما نادرست! شکر باعث دیابت می‌شود،تمام چربی‌ها بد هستند، حذف وعده‌های غذایی باعث کاهش وزن و ... از باورهای نادرستی هستند که در جامعه رواج دارند.
داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز! دست خودمان نیست، در بسته‌اش را كه باز می‌كنیم و بوی سیب‌زمینی به مشام‌مان می‌خورد باید تا انتها پایش بایستیم، باید تمامش كنیم و هزار درود بر مخترع این خوراكی ترد كه زیر دندان‌مان خرد می‌شود، بفرستیم.