روش تهیه خوروشی با طعم آلبالو


آلبالوپلو یكی از رایج‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای فصل است. اگر شما هم عاشق آلبالو هستید، لازم نیست تا آلبالو هست، هفته‌ای دوبار آلبالوپلو بخورید، گاهی هم با آلبالو خورش درست كنید.

مواد لازم برای خورش
 

  • 200 گرم آلبالو بدون هسته
  • 2 ق‌س شكر
  • 250 گرم گوشت چرخ‌كرده
  • مقداری كره
  • 1 عدد پیاز
  • 3 ق‌م سبزی تازه معطر
  • (جعفری، نعناع و ریحان)
  • نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • 60 گرم لواشك آلبالو
  • مقداری خلال پسته برای تزئین


طرز تهیه:

1. آلبالوهای بدون هسته را در قابلمه‌ای با شكر مخلوط كرده، روی حرارت بگذارید تا یكی، دو جوش بزند و آلبالوها كمی شیرین شوند، بعد از روی حرارت بردارید.

2. پیاز را پوست كنده و رنده كنید. گوشت چرخ‌كرده را همراه پیاز مخلوط كرده و ورز دهید. نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و مخلوط كنید.

3. به مایه گوشت سبزی‌های معطر ریز خرد شده را افزوده و خوب با مواد دیگر مخلوط كنید و ورز دهید. از مایه گوشتی به اندازه یك گیلاس برداشته و در كف دست قلقلی كنید.

4. كوفته‌قلقلی‌ها را در روغن سرخ كنید.

5. در این فاصله لواشك‌ها را خوب در آب جوش حل كرده و صاف كنید. چند بار از صافی رد كنید تا همه تكه‌های لواشك‌ها در آب جوش حل شده و به شكل سس درآید. حالا این سس را به قابلمه‌ای كه كوفته‌ها را در آن سرخ كردید اضافه كرده و حرارت را كم كنید تا گوشت بپزد.

6. آلبالوهای شیرین‌شده را از صافی رد كنید. آب آنها را به قابلمه خورش اضافه كرده و دانه‌های آلبالو را با مقداری كره تفت دهید و بعد به مواد اضافه كنید.بعد از حدود 10ـ8 دقیقه كه خورش جوشید، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر ریخته و با خلال‌های پسته تزئین كنید.

 

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مجله سیب سبز

کد: 8234 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۵ شهريور بازدید: 2570 ساعت: 8:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
2 طرز تهیه موس آلبالوی سه طبقه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
3 شمیرانات رتبه اول تولید گیلاس در کشور و رتبه سوم در جهان ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
4 روش تهیه پای آلبالوی خانگی ۱۳۹۴ سه شنبه ۷ مهر
5 قیمت میوه‌های نوبرانه تغییر می‌کند؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
6 با فلفل سیاه و سیر، کلسترول را از بین ببرید ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۳ خرداد
7 آلبالو خشکه را جایگزین استامینوفن کنید ۱۳۹۳ جمعه ۶ تير
8 آب زرشک و آب آلبالوهایی که اسیدی هستند! ۱۳۹۳ پنج شنبه ۵ تير
9 لطفا یک فنجان آلبالو بخورید ۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير
10 دستور پخت کیک بستنی آلبالویی ۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تا گرسنه نشده اید، غذا نخورید پایگاه خبری لقمه:تازه ترین مطالعات محققان غربی موی...

  راه‌حل فرار از دندان‌ های زرد یک دندانپزشک گفت: اصلی‌ترین رکن حفظ رنگ طبیعی دندا...

  تخم مرغ را به صورت کامل مصرف کنید لقمه: افراد بسیاری از مصرف تخم مرغ به صورت کامل، پ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم غذایی ویژه دوران بارداری شرایط بدنی و وضعیت تغذیه ای مادر در دوران قبل و در حین بارداری می تواند بسیار مهم باشد و در انتها به یک بارداری خوب منجر شود، که یکی از تصمیم های صحیح این است که خانم ها در قبل از بارداری وضعیت بدنی خود را اصلاح کنند.
رمز و رازهای پرورش میوه و سبزیجات در خانه هنگامی که سبزی هایی که خود کاشته و پرورانده اید را برداشت می کنید برایتان طعم و مزه بسیار بهتری دارند.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
آیا چاشنی های ترش لاغر کننده اند؟ لیمو ترش، آب نارنج، آبغوره و سرکه چاشنی های مفیدی هستند که می توان آنها را جایگزین نمک کرد.