مواد لازم 500 گرم آرد گندم 3 عدد تخم مرغ 100 گرم روغن مایع 2/1و1 پیمانه شیر (معادل 150 میلی لیتر) مغز گردو به مقدار دلخواه 500 گرم بستنی با طعم دلخواه میوههای حلقه شده (موز و توت فرنگی) به مقدار كافی برای بین لایهها مقداری میوه شكری یا تازه برای تزیین 150 گرم شكلات تختهای تیره خامه به میزان لازم طرز تهیه: 1. ابتدا تخممرغها را در ظرفی شكسته و با همزن خوب بزنید تا مایهای یكدست و كرم رنگ به دست آیدسپس به آن روغن مایع اضافه كرده و هم زدن را ادامه دهید. حالا نوبت افزودن شیر به این مواد است. در اینجا هم باید مواد را خوب مخلوط كنید. بعد از مخلوط شدن مواد، آرد را كمكم و به تدریج به آنها اضافه كرده ، آرام به مدت پنج دقیقه كاملا هم بزنید تا گلولههای آرد از هم باز شده و خمیری یكدست حاصل شود. مایه كیك را داخل قالب بریزید. 2. فر را با درجه حرارت 350درجه فارنهایت (معادل 180درجه سانتیگراد) روشن كرده بگذارید گرم شود. كیك را در فر به مدت 75 تا 85 دقیقه حرارت دهید تا پخته و پفدار شود. 3. بعد از پخت كیك، آن را از فر درآورده و بگذارید خنك شود. بعد از دو ساعت كه خوب خنك شد، آن را از قالب جدا كرده و با كارد مخصوص برش نان، به سه لایه افقی برش بزنید. 4. لایههای رویی و وسطی را به آرامی برداشته و كنار بگذارید. بستنی را روی لایه اول خوب پهن كنید تا یكدست و صاف شود. حلقههای میوه (توتفرنگی و موز) به همراه تكههای گردو را روی بستنی بچینید تا سطح آن را خوب بپوشانند. حالا نوبت به خامه میرسد. خامهای را كه آماده كرده و در یخچال گذاشتهاید درآورده و روی میوهها یك لایه خامه ریخته و با قاشق صاف كنید. 5. پس از چیدن بستنی، میوه، گردو و خامه نوبت به گذاشتن لایه بعدی كیك میرسد. روی كیك (لایه وسط) به همان ترتیب بالا بستنی، میوه، گردو و خامه بریزید و بعد لایه سوم كیك را روی آنها قرار دهید. كیك آماده شده را به مدت سه ساعت در فریزر بگذارید تا لایهها خوب در هم فرو روند. بعد از این مدت كیك را خارج كرده،با شكلات آب شده (بهروش بنماری)روی آن را بپوشانید و با خامه و میوههای شكری یا تازه تزیین كنید.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست