روش تهیه كیك بستنی موز و توت ‌فرنگی


این كیك بستنی ice cream cake برای کیک تولد هم مناسب است.

مواد لازم

    500 گرم آرد گندم
    3 عدد تخم مرغ
    100 گرم روغن مایع
    2/1و1 پیمانه شیر
    (معادل 150 میلی لیتر)
    مغز گردو به مقدار دلخواه
    500 گرم بستنی با طعم دلخواه
    میوه‌های حلقه شده
     (موز و توت فرنگی)
    به مقدار كافی برای بین لایه‌ها
    مقداری میوه شكری یا تازه
      برای تزیین
    150 گرم شكلات تخته‌ای تیره
     خامه به  میزان لازم


طرز تهیه:

1. ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شكسته و با همزن خوب بزنید تا مایه‌ای یكدست و كرم رنگ به دست آیدسپس  به آن روغن مایع اضافه كرده و هم زدن را  ادامه دهید. حالا نوبت افزودن شیر به این مواد است. در اینجا هم باید مواد را خوب مخلوط كنید. بعد از مخلوط شدن مواد، آرد را كم‌كم و به تدریج به آنها اضافه كرده ، آرام به مدت پنج دقیقه كاملا هم بزنید تا گلوله‌های آرد از هم باز شده و خمیری یكدست  حاصل شود. مایه كیك را داخل قالب بریزید.

2.  فر را با درجه حرارت 350درجه فارنهایت (معادل 180درجه سانتی‌گراد) روشن كرده  بگذارید گرم شود. كیك را در فر به مدت 75 تا 85 دقیقه حرارت دهید تا پخته و پف‌دار شود.

3.  بعد از پخت كیك، آن را از فر درآورده و بگذارید خنك شود. بعد از دو ساعت كه خوب خنك شد، آن را از قالب جدا كرده و با كارد مخصوص برش نان، به سه لایه افقی برش بزنید.

4.  لایه‌های رویی و وسطی را به آرامی برداشته و كنار بگذارید. بستنی را روی لایه اول خوب پهن كنید تا یكدست و صاف شود. حلقه‌های میوه (توت‌فرنگی و موز) به همراه تكه‌های گردو را روی بستنی بچینید تا سطح آن را خوب بپوشانند. حالا نوبت به خامه می‌رسد. خامه‌ای را كه آماده كرده و در یخچال گذاشته‌اید درآورده و روی میوه‌ها یك لایه خامه ریخته و با قاشق صاف كنید.

5.  پس از چیدن بستنی، میوه، گردو و خامه نوبت به گذاشتن لایه بعدی كیك می‌رسد. روی كیك (لایه وسط) به همان ترتیب بالا بستنی، میوه، گردو و خامه بریزید و بعد لایه سوم كیك را روی آنها قرار دهید. كیك آماده شده را به مدت سه ساعت در فریزر بگذارید تا لایه‌ها خوب در هم فرو روند. بعد از این مدت كیك را خارج كرده،با شكلات آب شده (به‌روش بن‌ماری)روی آن را بپوشانید و با خامه و میوه‌های شكری یا تازه تزیین كنید.

 

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8262 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۱۱ مهر بازدید: 2539 ساعت: 9:33 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
3 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
4 توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج‌ فارس ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
5 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
7 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
8 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
9 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
10 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
11 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان با مصرف مداوم آسپرین نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است که مصرف مداوم آ...

  تغذیه مناسب برای جوش خوردن شکستگی استخوان غذایی که می‌خورید تأثیر مهمی در سرعت جوش خوردن شکس...

  ارتباط استرس با مشکلات گوارشی پایگاه خبری لقمه: استرس می‌تواند باعث ایجاد طیفی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سفره های افطاری در کشورهای مسلمان جهان افطار و سفره افطار در هر کشوری بیانگر نوعی خاص از فرهنگ مردم مسلمان یک کشور است .
هزار دلیل برای نوشیدن یک استكان چای داغ شاید در حین نوشیدن چای هیچ وقت ذهنتان را درگیر چنین قضیه‌ای نکرده باشید اما واقعیت درباره چای در بسیاری نکته‌ها نهفته بسیاری درباره چای است که بعید نیست خیلی از آدم‌های چای خور هم از اصل ماجرا بی‌خبر باشند. آنچه که معمول است نوشیدن یک فنجان چای داغ برای رفع خستگی و کسالت مفید است یا یک پذیرایی معمول از مهمان‌های خودمانی برای این که عده‌ای دور هم جمع شده و می‌خواهند گپ دوستانه‌ای بزنند و در این میان یک فنجان چای داغ هم جمع را گرم و گیراتر می‌کند.
بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: محققان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا مولفه های کلیدی را برای یک سبک زندگی سالم در دوران بارداری توصیه می کنند.
ارتباط غذا با طول عمر از نگاه قرآن و احادیث امروزه دانشمندان معتقدند که انسان با دور ساختن عوامل مرگ می‌تواند عمر نامحدود داشته باشد. همین مسئله باعث شده تا محققان در محیط آزمایشگاه با بهبود شرایط زندگی، عمر حشره ای را به هشتاد برابر افزایش دهند.