افراد چاقی که مسخره می‌شوند زودتر می‌میرند


طبق یافته اخیر محققان، افرادی که به خاطر اضافه وزن مورد تبعیض واقع شده و مسخره می شوند، بیشتر در معرض خطر مرگ در دوران بعدی زندگی قرار دارند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، پیش از این محققان دانشگاه ایالتی فلوریدا پی برده بودند افرادی که تبعیض وزنی را تجربه می‌کنند، بیشتر احتمال دارد چاق شوند، به مشکلات سلامتی مزمن دچار شوند یا این که رضایت کمتری از زندگی داشته باشند.

حال تحقیقات جدید نشان می‌دهد این افراد در معرض خطر بالای مرگ نیز قرار دارند، نه به این دلیل که اضافه وزن دارند، بلکه به دلیل تاثیرات ظاهری این تبعیض. دانشمندان داده‌های مربوط به ۱۸ هزار نفر را بررسی کردند و افرادی که تبعیض وزنی را تجربه کرده بودند را با آن‌هایی که چنین تبعیضی را تجربه نکرده بودند، مقایسه نمودند.

محققان دریافتند افرادی که تبعیض وزنی را تجربه می‌کنند، ۶۰ درصد بیشتر در دوران بعدی زندگی در معرض خطر مرگ قرار دارند.

دانشمندان در پژوهش‌های خود شاخص توده وزنی، سلامت ذهنی، بیماری، علائم افسردگی، سابقه مصرف سیگار و فعالیت جسمانی را به عنوان شاخص‌های خطر مرگ در نظر گرفته بودند اما تاکنون تبعیض وزنی بررسی نشده بود. این نخستین باری است که پژوهشگران تبعیض وزنی را با خطر بالای مرگ مرتبط دانسته اند.

تحقیقات قبلی نشان داده بود مسخره‌کردن یک شخص با هدف مجاب‌کردن وی برای کم‌کردن وزن، در درازمدت دارای اثرات متضادی خواهد بود.

در واقع، افرادی که به دلیل وزن بالایشان مسخره می‌شوند، بیشتر احتمال دارد رفتارهایی مانند اجتناب از ورزش‌کردن و خوردن ناسالم را انجام دهند که منجر به چاقی بیش از حد می‌شوند. پژوهش جدید نشان می‌دهد این رویکرد کارساز نیست و دارای پیامدهای بسیار جدی خواهد بود.

بر اساس یافته‌های دانشمندان علوم رفتاری در این تحقیق، تبعیض وزنی صرف‌نظر از شاخص توده وزنی، با خطر بالای مرگ ارتباط دارد.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 8322 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۷ مهر بازدید: 2630 ساعت: 7:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
4 چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
5 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
6 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
9 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
10 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
11 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تقویت قوای جنسی مردان با 5 ماده غذایی مواد غذایی تابستانه برای مردان فواید بسیاری دارد. ...

  کدام گروه خونی خطر ابتلا به "دیابت" را افزایش می‌دهد؟ در یک بررسی جدید آمده است برخی از انواع گروه‌های ...

  نکات مهم برای کاهش آلودگی‌های میکروبی میوه‌ها و سبزی‌ها پزشکان تاکید دارند: درست است که مصرف یک عدد سیب در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

12 عادت غذایی نشاط آور در این مطلب، تعدادی از این خوراكی‌ها و برخی از عادت‌های غذایی موثر در افزایش نشاط و انرژی را به شما معرفی می‌كنیم.
مواد غذایی مورد نیاز برای جادوگری علم نشان داده است كه بهترین درمان‌ها، طبیعی‌ترین آنهاست. موارد زیر، نمونه‌هایی است كه علم ثابت كرده می‌توان از مواد غذایی به عنوان دارو استفاده كرد و نتیجه هم گرفت.
کاربردهای زیبایی و رژیمی روغن نارگیل لیست زیر 10 روش را آموزش می دهد که باعث می شود روغن نارگیل در روتین روزانه شما قرار بگیرد و بتوانید محصولات شیمیایی و سمی را برای همیشه از زندگی خود بیرون کنید.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟