فراخوان چهارمین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین


چهارمین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین با داوری محمدمهدی رحیمیان، فرزاد هاشمی و حسن غفاری و با مشارکت موسسه فرهنگی هنری توسعه هنرهای معاصر و سازمان فرهنگی هنری شهرداری(فرهنگسرای رویش)انجام خواهد شد و دو جایزه ویژه با موضوع سبزه در هفت سین از سوی حسن غفاری خواهد داشت.

عکس پوستر: جابر غلامی از اراک

سرزمین کهن ایران از دیر باز روز تولد دوباره طبیعت را جشن می گیرند و پس از اسلام نیز با تاییداتی که در احادیث از این آیین شد، نوروز به حیات خود ادامه داد. سایت لقمه نیز از چهار سال گذشته برای اولین بار با هدف حرکتی در جهت نگاهی دوباره و زیبا به آئین ها و آداب و رسوم مردم خوبمان، مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی را آغاز کرد و هم اکنون با برگزاری چهارمین دوره مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین لذت نشاطی وصف ناپذیر از حضور در عید زیبای ایرانیان را در کنار هنرمندان سراسر کشور تجربه می کند.

موضوع مسابقه:
بدون تردید در سراسر این سرزمین پهناور آداب و رسوم و آیین های خاص اقوام در ایام نوروز ساری و جاری است اما معتقدیم که حلقه رابط و تنها نشان ثابت نوروز همه ایرانیان، سفره هفت سین است و به استناد همین موضوع و عنوان مسابقه ما هم "هفت سین" است.سفره ای بی مثال که در هر جا که گسترده می شود نشان از مهمان نوازی و همدلی ایرانیان و مایه شور و نشاط است و بی تردید یکی از خاطره ساز ترین پدیده های فرهنگی زندگی ما است.
در این مسابقه نام سفره های هفت سین تنها یک استعاره از کلیه عکس های مستند اجتماعی، خبری و یا خلاقه و مفهومی در خصوص سفره های هفت سین از هر نقطه ای در کشور عزیزمان و یا سایر نقاط جهان است و به کلیه مراحل تهیه و گستردن و حضور سفره های هفت سین در اماکن خصوصی و یا عمومی با حضور افراد و یا بدون ایشان اشاره دارد و برگزارکننده با تکیه بر آداب و رسوم رایج از تمامی هنرمندان، عکاسان و علاقمندان دعوت می‌کند با نگاهی وسیع به موضوع " سفره های هفت سین" توصیه می کند محوریت آیین ها و رسوم غذایی در تدارک و گستردن این سفره پر برکت، اعم از: تهیه، خرید، بازار، برخورد و نگرش اقوام ایرانی، آرایش سفره، نقش اعضای خانواده در تزیین این سفره، تکریم جایگاه پدر و مادر، نگاه های ویژه به حاشیه های این سفره، احترام به حریم سفره و ... مد نظر شرکت کنندگان قرار گیرد.

موضوع بخش ویژه مسابقه:
دو جایزه که هر کدام به مبلغ 3 میلیون ریال و از طرف عکاس پیشکسوت میراث فرهنگی، حسن غفاری و به انتخاب هیات داوران است، به بهترین عکس هایی که با موضوعات تهیه و آماده سازی سبزه برای نوروز، نمایش و حضور سبزه در سفره هفت سین و یا رهاسازی سبزه در طبیعت ثبت شده‌اند، تعلق می‌گیرد.

تعداد آثار ارسالی:
هر متقاضی می تواند در هر بخش (آزاد و ویژه) حداکثر با 5 قطعه عکس به صورت سیاه و سفید یا رنگی در قالب های آنالوگ یا دیجیتال شرکت کند.(مجموعا حداکثر 10 عکس)

گاه شمار مسابقه:
آخرین مهلت ارسال عکس: 31 فروردین ماه سال 1391
ارزیابی و داوری:حداکثر تا 20 اردیبهشت ماه 1391
اطلاع رسانی: از طریق سایت لقمه و خبرگزاری ها و سایت های معتبر عکاسی
نمایشگاه: همزمان با هفته میراث فرهنگی در 28 اردیبهشت- مکان نمایشگاه متعاقبا اعلام می شود

دبیر مسابقه:
محمد صالح حجت الاسلامی

هیات انتخاب و داوری:
محمدمهدی رحیمیان، فرزاد هاشمی و حسن غفاری

جوایز برگزیدگان:
نفر اول: لوح تقدیر و یادمان نمایشگاه به همراه شش میلیون ریال جایزه نقدی
نفر دوم: لوح تقدیر و یادمان نمایشگاه به همراه پنج میلیون ریال جایزه نقدی
نفر سوم: لوح تقدیر و یادمان نمایشگاه به همراه چهار میلیون ریال جایزه نقدی

حامیان این مسابقه
این مسابقه توسط بخش خصوصی و با مشارکت موسسه فرهنگی هنری توسعه هنرهای معاصر و حمایت سازمان فرهنگی هنری شهرداری(فرهنگسرای رویش) و البته تاکنون عکاسان و هنرمندان عزیز مهمترین حامیان آن بوده اند و با شرکت در این مسابقات ضمن رونق بخشیدن به آن، زمینه ساز برگزاری مسابقات منظم سالیانه با تمرکز بر روی فرهنگ زیبای ایران اسلامی شده اند.

آیین نامه شرکت در مسابقه:
1- برگزارکننده به منظور احترام به سایر شرکت کنندگان هیچ زمانی را برای تمدید مهلت دریافت عکس در نظر نخواهد گرفت.
2- شرکت در این مسابقه هزینه ای در برنداشته و برگزارکننده از تمامی عکاسان و علاقمندان برای حضور در این حرکت عکاسانه دعوت می کند.
3- برگزارکننده در صورت صلاحدید هیات داوران می تواند رتبه های اول تا سوم را در نظر نگیرد و یا حذف نماید و یا جایزه این بخش را بین سایر عکاسان تقسیم کند.
4- آثار به صورت تک رنگ، سیاه و سفید و رنگی و در قالب های آنالوگ و دیجیتال پذیرفته می‌شوند.
5- گروه ارزیابی و داوری حداکثر 40 قطعه عکس را برای نمایشگاه و چاپ در کتاب انتخاب می کنند که به تمامی عکسهایی که در نمایشگاه پذیرفته شده باشند گواهی شرکت و به جز سه عکس برتر مبلغ پانصد هزار ریال به عنوان حق التصویر تعلق خواهد گرفت.
6- عکس ها باید در سالهای 1390 و 1391 گرفته شده باشند و برگزارکننده با توجه به اصل پویایی و پیشرفت و همچنین احترام به عکاس و مخاطب از پذیرش عکس هایی که در سایر مسابقه ها دارای رتبه بوده و یا جایزه ای را کسب کرده باشند، معذور است. ملاک تشخیص در این اصل، برگزارکننده و گروه داوران می باشند.
7- هر متقاضی می تواند به صورت مستقل با ارسال حداکثر 5 قطعه عکس در بخش آزاد و با حداکثر 5 قطعه عکس در بخش ویژه، شرکت کند.
8- امکان ارسال آثار تنها به صورت اینترنتی وجود دارد و علاقمندان باید آثار خود را از طریق ایمیل وبه نشانی loghme@gmail.com ارسال کنند.
9-  حجم فایل عکس های ارسالی برای هر عکس حداکثر 2 مگا بایت و اندازه ضلع بزرگ هر عکس حداکثر 30 سانتیمتردر نظر گرفته شود.
10- عکس‌های آنالوگ باید اسکن شده وبا کیفیت مناسب ارسال شود.
تبصره1: از هنرمندان عزیز تقاضا می شود از فشرده سازی فایل ها پرهیز کنند.
تبصره 2: متقاضیان می توانند هر عکس را در یک ایمیل جداگانه ارسال نمایند.
11-  برگزارکننده تنها ویرایشی را بر روی عکس می پذیرد که سندیت عکس را از بین نبرد، البته تنظیم نور و کنتراست و اصلاح رنگ قابل پذیرش است. ویرایش هایی به وسیله ابزارها و نرم افزارها که منجر به اتلاق عنوان دخل و تصرف باشد عکس را از دور مسابقه خارج خواهد کرد.
12-نامگذاری فایل عکس های ارسالی بایستی با حروف و اعداد انگلیسی انجام شود.
برای نامگذاری فایل ها ابتدا نام خانوادگی ثبت شود. سپس با قرار دادن نقطه عدد عکس ارسالی و بعد از خط فاصله تعداد آثار ارسالی ثبت شده و سپس با درج نقطه شماره همراه عکاس تایپ شود. (مثال:Eslami.1-5.09123208842 و Eslami.2-5.09123208842)
13- عکس‌های دریافتی که فاقد نامگذاری صحیح و یا "فرم تکمیل شده شرکت در مسابقه" باشند، پذیرفته نخواهند شد.
14- عکس‌های راه یافته به نمایشگاه باید به سرعت و در زمان حداکثر یک هفته پس از اعلام نتایج با کیفیت مناسب برای چاپ در ابعاد 70×100 به دبیرخانه ارسال شود.
15- آثاری که مورد پذیرش داوران قرار نگرفته باشند پس از برگزاری مسابقه برای انجام کارهای پژوهشی مورد استفاده قرار خواهند گرفت و یا معدوم می شوند.
16- دبیرخانه مسابقه به طور قطع آثار دریافتی پس از مهلت اعلام شده را نخواهد پذیرفت.
17-  ستاد برگزاری، ارسال کننده را مالک عکس می‌شناسد اما در صورت تشخیص خلاف این نکته، برگزارکننده تمامی امتیازهای متعلقه را سلب و عکس مربوطه را از دور مسابقه حذف خواهد کرد.
18- برگزارکننده مجاز است تا از عکس های منتخب گروه داوران در امور مربوط به تبلیغات دبیرخانه، نمایشگاه های متعدد با همین عنوان و چاپ کتاب با ذکر نام عکاس استفاده نماید.
19- اطمینان از دریافت آثار ارسالی بر عهده متقاضی است.
20-ارسال آثار به منزله قبول آیین نامه شرکت در مسابقه و تایید مالکیت عکس‌ها است.
21- تصمیم گیری در مورد مسایل پیش بینی نشده بر عهده برگزار کننده است.
22- تبعات عدم ارسال کامل اطلاعات خواسته شده نظیر عدم اطلاع رسانی از زمان نمایشگاه، عدم ارسال کتاب، عدم پرداخت به موقع حق التصویر ها و یا جوایز، به عهده شرکت کنندگان است.

نحوه ارسال آثار:
متقاضیان می توانند آثار خود را فقط به صورت اینترنتی به نشانی loghme@gmail.com ارسال کنند اما به یاد داشته باشند که برای همه شرکت کنندگان تکمیل فرم فراخوان الزامی است.

نحوه دریافت فرم شرکت در مسابقه:
فرم مسابقه یک فایل متنی (در نرم افزار word) است که می تواند توسط خود عکاس برای هر یک از بخش های آزاد و ویژه آماده شود و شامل اطلاعات شخصی هنرمند (نام و نام خانوادگی، میزان تحصیلات، تاریخ تولد، شماره تلفن، آدرس ایمیل) و مشخصات عکس (عنوان عکس، محل عکاسی، تاریخ عکاسی و شرح عکس) می شود و ارائه آن برای شرکت در مسابقه الزامی است.

چهارمین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین

فرم شرکت در مسابقه

نام خانوادگی:                                                  نام:

نام پدر:

تاریخ و محل تولد:

شماره ملی:                                                نشانی پست الکترونیک:

شماره تلفن ثابت:                                         شماره تلفن همراه:

تحصیلات:

نشانی  دقیق:

کد پستی ده رقمی:

 

اطلاعات آثار بخش آزاد (هفت سین):

ردیف

 

عنوان عکس

محل عکاسی

شرح عکس

تاریخ عکاسی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اطلاعات آثار بخش ویژه (عکس سبزه):

ردیف

 

عنوان عکس

محل عکاسی

شرح عکس

تاریخ عکاسی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 متقاضیان می توانند در طول دوره مسابقه با شماره تلفن های 09123208842 و 09367832896 از ساعت 8 تا 20 هر روز تماس بگیرند.




کد: 839 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۲۹ اسفند بازدید: 6792 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
2 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
3 اختتامیه فصل سوم برنامه تلویزیونی «میدون» برگزار شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۳ آذر
4 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
5 بررسی تاریخچه شیرینی در مستند «شیرینی‌فروش»/ یک مسیر شیرین و پرخاطره ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ آذر
6 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
7 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
8 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
9 نمایش آثار منتخب مسابقه عکس‌ آئین یلدا در تهران و پاریس ۱۳۹۹ چهارشنبه ۳ دي
10 رقابت داوران دستپخت با یکدیگر ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۴ فروردين
11 نتایج سومین مسابقه عکس و نقاشی یلدا منتشر شد ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۸ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تابستان فصل وفور ویتامین D بیشترین مقدار ویتامین "D" موجود در بدن در اواخر تا...

  کاهش سریع وزن بعد از تعطیلات عید خیلی از افراد بعد از گذراندن تعطیلات به دلیل خوردن...

  عادت هایی که شما را چاق می کند! لقمه: برخی رفتارها و عادت ها در زندگی افراد وجود د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شاگرد زرنگ‌ها چه می‌خورند؟ بعضی پدر و مادرها می‌گویند وقتی مدرسه‌ها دوباره باز می‌شود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سخت‌ترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میان‌وعده‌های مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمی‌دانند کدام از مواد غذایی می‌تواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانش‌آموزان باشد یا نمی‌توانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعت‌های درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.
تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی می‌باشد که از دانه‌های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز می‌گردد.
ماست بستنی چه ویژگی هایی دارد اگر بابت سلامت ماست‌بستنی‌ها نگران هستید، دانستن چند نکته به شما کمک می‌کند تا خوراکی سالم‌تری داشته باشید.
این خوراکی ضد سرطان پروستات است محققان دانشگاه کالیفرنیا در تحقیقات اخیر خود دریافتند که گردو سرعت رشد تومورهای سرطانی پروستات را در موش های آزمایشگاهی کاهش می ‌د‌هد.