"نشان ایرانی در حوزه تغذیه" به رستوران‌های برتر اعطا می‌شود


پایگاه خبری لقمه: نشان ایرانی در حوزه تغذیه پس از ثبت نام رستوران ها و مراکز مرتبط مانند هتل ها، کیتریگ ها و ... مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و در جشنواره تغذیه برتر که توسط اتاق اصناف ایران و بنیاد فرهنگی اتاق اصناف ایران با همکاری وزارت بهداشت (دفتر بهبود تغذیه جامعه)، سازمان غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (دفتر ارتباط با صنعت) 24 آذر برگزار خواهد شد، اعلام خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، جشنواره تغذیه برتر رستوران ها توسط اتاق اصناف ایران و بنیاد فرهنگی اتاق اصناف ایران با همکاری وزارت بهداشت (دفتر بهبود تغذیه جامعه)، سازمان غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (دفتر ارتباط با صنعت)، شبکه خبری غذایی ایران (فودنا) و ArmCert Academy (نماینده انحصاری Equal Assurance استرالیا و TUO آلمان) در مرکز همـایش های بین المللی صدا و سیما روز سه شنبه مورخه 24 آذر ماه 1394 برگزار خواهد شد.

 

به گزارش شبکه خبری صنایع غذایی ایران، خانم محمدخانی دبیر همایش اهداف جشنواره را :

شناسایی، ارزیابی و معرفی تولیدکنندگان محصولات غذایی دارای ویژگی های « متناسب با فرهنگ و الگوی ایرانی»

ارتقاء سطح کیفی محصولات غذایی در راستای حفظ سلامت جامعه مطابق با سیاست های بهداشتی کشور

ترغیب دست اندرکاران صنوف رستورانی در تولید و عرضه محصولات غذایی سلامت محور

 

دبیر این همایش در ادامه به روند و چگونگی ارزیابی تغذیه برتز اشاره داشت و گفت: در این بخش واحدها پس از تأیید بنیاد فرهنگی اصناف ایران « نشان ایرانی در حوزه تغذیه» را طی مراسمی در جشنواره دریافت خواهند کرد. این نشان نماد تولید ملی و بومی بوده و دارندگان نشان می توانند آن را روی محصول تولیدی و یا مراکز عرضه خود درج یا نصب نمایند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست



نقل از :فودنا

کد: 8475 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ آبان بازدید: 1933 ساعت: 11:39 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
5 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
6 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
7 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
8 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
9 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
10 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
11 تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟ ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین خوراكی ها برای تسكین میگرن میگرن را باید جز بیماری هایی دانست كه واقعا فرد را...

  رژیم غذایی دشمن مغز را بشناسید رژیم غذایی سرشار از قند برای مغز مضر است.

  نگذارید بدنتان ترشی بیندازد حالت اسیدیته بدن را با pH زیر 7 خون تعریف می‌کنند؛...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تورم مالیات غیرمستقیم است/نسبت بین مالیات و خدمات‌دهی دولت باید رعایت شود پایگاه خبری لقمه: عضو اتاق تهران با بیان اینکه تورم، مالیات غیرمستقیم است، گفت: باید به جای افزایش نرخ، چتر مالیاتی را گسترش داد تا تمامی بخش‌ها زیر چتر مالیات قرار بگیرند و عدالت مالیاتی پیاده شود.
رژیم غذایی برای عضله ای شدن شكم یکی از مواردی که باعث می‌شود تا افراد از ادامه رژیم‌های غذایی خودداری کنند یا هر وقت اسم رژیم به گوششان رسید فرار کنند این می‌باشد که این افراد تا به حال به صورت علمی و اصولی اقدام به تنظیم رژیم نکرده‌اند بلکه به صورت یکباره هر آنچه در سبد غذایی شان بوده حذف کرده‌اند و شوکی بسیار بزرگ را به مغز خود وارد کرده اند که سبب نفرت و ترس از رژیم شده است.
شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.
هزار دلیل برای نوشیدن یک استكان چای داغ شاید در حین نوشیدن چای هیچ وقت ذهنتان را درگیر چنین قضیه‌ای نکرده باشید اما واقعیت درباره چای در بسیاری نکته‌ها نهفته بسیاری درباره چای است که بعید نیست خیلی از آدم‌های چای خور هم از اصل ماجرا بی‌خبر باشند. آنچه که معمول است نوشیدن یک فنجان چای داغ برای رفع خستگی و کسالت مفید است یا یک پذیرایی معمول از مهمان‌های خودمانی برای این که عده‌ای دور هم جمع شده و می‌خواهند گپ دوستانه‌ای بزنند و در این میان یک فنجان چای داغ هم جمع را گرم و گیراتر می‌کند.