به گزارش پایگاه خبری لقمه ، جشنواره تغذیه برتر رستوران ها توسط اتاق اصناف ایران و بنیاد فرهنگی اتاق اصناف ایران با همکاری وزارت بهداشت (دفتر بهبود تغذیه جامعه)، سازمان غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (دفتر ارتباط با صنعت)، شبکه خبری غذایی ایران (فودنا) و ArmCert Academy (نماینده انحصاری Equal Assurance استرالیا و TUO آلمان) در مرکز همـایش های بین المللی صدا و سیما روز سه شنبه مورخه 24 آذر ماه 1394 برگزار خواهد شد.
به گزارش شبکه خبری صنایع غذایی ایران، خانم محمدخانی دبیر همایش اهداف جشنواره را :
شناسایی، ارزیابی و معرفی تولیدکنندگان محصولات غذایی دارای ویژگی های « متناسب با فرهنگ و الگوی ایرانی»
ارتقاء سطح کیفی محصولات غذایی در راستای حفظ سلامت جامعه مطابق با سیاست های بهداشتی کشور
ترغیب دست اندرکاران صنوف رستورانی در تولید و عرضه محصولات غذایی سلامت محور
دبیر این همایش در ادامه به روند و چگونگی ارزیابی تغذیه برتز اشاره داشت و گفت: در این بخش واحدها پس از تأیید بنیاد فرهنگی اصناف ایران « نشان ایرانی در حوزه تغذیه» را طی مراسمی در جشنواره دریافت خواهند کرد. این نشان نماد تولید ملی و بومی بوده و دارندگان نشان می توانند آن را روی محصول تولیدی و یا مراکز عرضه خود درج یا نصب نمایند.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :فودنا