معاون وزیر بهداشت:
اهداف اصلی مبارزه با چاقی و اضافه وزن در کشور مشخص شده‌اند


پایگاه خبری لقمه: معاون آموزشی وزارت بهداشت، با تاکید بر اینکه معضل چاقی شامل دنیا و ایران می شود، تصریح کرد: ۵۰ درصد مردم کشورمان دچار چاقی و اضافه وزن هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر باقر لاریجانی در حاشیه برگزاری پنجمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران و دومین کنگره بین‌المللی جراحی های چاقی و متابولیک که در بیمارستان میلاد برگزار شد، گفت: چاقی و اضافه وزن با بیماری های بسیار زیادی از جمله بیماری های قلبی عروقی مرتبط است.

وی با اشاره به ریسک فاکتورهای چاقی و اضافه وزن عامل بار بیماری های زیادی است، افزود: بیماری های مرتبط با چاقی و اضافه وزن، اثرات ناگواری بر نظام سلامت کشور دارد.

لاریجانی ادامه داد: با توجه به عوارض چاقی و اضافه وزن، می توان گفت که سه چهارم بار بیماری های غیرواگیر را شامل می شود.

معاون وزیر بهداشت از چاقی و اضافه وزن به عنوان مسئله ای نام برد که وزارت بهداشت مصمم است با برنامه ریزی، جلوی شیوع آن را بگیرد.

وی افزود: در سند بیماری های غیرواگیر، وزارت بهداشت متعهد شده نسبت به کاهش مرگ و میر و عوارض چاقی در کشور برنامه ریزی کند.

لاریجانی گفت: بر اساس همین سند، دولت می بایست نسبت به کاهش ۲۵ درصدی مرگ و میرها در سنین کمتر از ۷۰ سالگی اقدام کرد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت در ادامه به برنامه این وزارتخانه در مسیر اجرای آن اشاره کرد و گفت: در زمینه مبارزه با چاقی و اضافه وزن در کشور ۹ هدف اصلی مورد توچه قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه چاقی در کشور رو به افزایش است، افزود: یکی از اهداف ۹ گانه این است که در ۱۰ سال آینده از افزایش شیوع چاقی و دیابت در کشور جلوگیری کنیم.

لاریجانی ادامه داد: در ۱۰ سال گذشته شیوع این دو مورد بیماری ۱۴ درصد افزایش داشته است. لذا، وزارت بهداشت با برنامه ای که متعهد شده است، برای ۱۰ سال آینده کاهش موارد ابتلا را داشته باشند.

به گفته معاون آموزشی وزارت بهداشت، این سند به تایید رئیس جمهوری، رئیس مجلس شورای اسلامی و وزرا رسیده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

 


نقل از :مهر

کد: 8524 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر بازدید: 1156 ساعت: 11:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
8 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
9 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
10 تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی ۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد
11 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کودکان به نوشیدن چای عادت نکنند کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: ع...

  درمان ۷ نوع بیماری با ۷ نوع میوه خشک بسیاری از مردم تلاش می کنند برای حفظ سلامت و پیش گ...

  میز شام سالم با این 19نکته لقمه: یکی از نکاتی که در مهمانی‌های سالم باید رعای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

به دور ماندن از اضافه وزن و چاقی با این کارها اضافه وزن و چاقی یکی از معضلات انسان امروزی است. تغییر شیوه زندگی از یک سو و تغییر عادات غذایی و تمایل به مصرف غذاهای آماده و فوری (فست فودها)، غذاهای خیابانی و پرکالری از سوی دیگر روند اضافه وزن و چاقی و به موازات آن بیماری‌های ناشی از چاقی و اضافه وزن مانند دیابت، فشار خون، بیماری‌های قلبی، عروقی و ... روند رو به افزایشی را در کشور دارد و به این دلیل هزینه‌های درمان و مراقبت از این بیماری‌ها بار مالی زیادی را به دوش دولت و خانواده‌ها خواهد گذاشت.
گروه خونی A، زخم معده می آورد! همه ما تا به حال معده درد، مسمومیت، تهوع، استفراغ و سایر مشکلات گوارشی را تجربه کرده‌ایم و می‌دانیم وقتی معده درد بگیرد تمام فعالیت‌های روزمره مان مختل می‌شود!
۱۰ عادتی که باعث می‌شود چاق شوید اگر کاهش وزن آسان بود، هیچکس اضافه وزن نداشت! حقیقت این است که رولت تخم مرغ، خیلی خوشمزه‌تر از نیمرو است، مزه‌ی سیب زمینی سرخ‌کرده خیلی بهتر از سالاد کنار غذاست، و مرغ هم لذیذتر خواهد شد اگر آنرا سوخاری کرده باشید.
شخصیت شناسی پیتزا/ افراد مشهور چه پیتزایی می خورند؟ اگر تنها حق انتخاب یک نوع پیتزا را داشته باشید کدام را انتخاب می کنید؟