تخمههای كدو حلوایی به گزارش پایگاه خبری لقمه، اگر شما نیز تا به حال تخمههای كدو حلوایی را از درون آن بیرون آورده و تفت دادهاید بدانید كه میان وعدهای سالم و عالی تهیه كردهاید. تخمههای كدو حلوایی سرشار از منیزیم بوده كه ماده معدنی مهمی است و باعث سلامت هرچه بیشتر قلب شده و سطح انرژی را در بدن بالا برده و عضلات را نیز تقویت میكند. این دانههای پرخاصیت را در طول سال به سوپ یا سالاد و انواع غذاها اضافه كرده و از خاصیت آنها بهره ببرید. دانههای انار دانههای انار دانههای جواهر مانندی هستند كه درون میوه جای دارند. این دانهها، سرشار از آنتیاكسیدانها و ویتامین C میباشند. یك پیمانه پر از دانههای انار دارای تقریبا 150 كالری میباشد و از این جهت یك میان وعده خوب و سبك به شمار میآید. از این دانههای رنگی میتوان در تهیه انواع سالادها و از آب آنها در تهیه غذاهای مختلف استفاده كرد. دانههای كتان سابقه انسانها به استفاده از دانههای كتان كه جزو دانههای سالم به شمار میروند به حدود 9000 سال قبل از میلاد باز میگردد. اگر به اندازه كافی ماهی نمیخورید دانه كتان را در برنامه غذایی خود بگنجانید تا بتوانید به راحتی اسیدهای چرب امگا 3 را از آنها بگیرید و از این طریق به سلامت قلب خود كمك كنید. دانههای كتان سرشار از فیبر نیز هستند.اگر این دانهها را به صورت پودر درآورده و درون غذایتان بریزید ممكن است در پایین آوردن فشارخون موثر باشد. دانههای كتان دارای طعم آجیلی مانند و خوبی هستند. یك اسكوپ از این دانهها را به خمیر پنكیك و یا سالادتان اضافه كنید. تخمههای آفتابگردان این تخمهها سالم بوده و طعم خوبی دارند. یك اونس از این دانهها حدود نیمی از نیاز روزانه بدن به ویتامین E را برطرف میكند تخمههای آفتابگردان سرشار از چربیهای سالم است و میتوانید مقداری از آن را برای طعم بهتر و نیز مغذیتر، روزانه به سالاد و یا انواع غذاهای گیاهی خود اضافه كرده و میل كنید. این دانههای سالم را به اسموتی كه برای صبحانه تهیه میكنید اضافه كرده و از طعم خوب و نیز خواص فراوان آن بهره ببرید. دانههای كنجد بهتر است بدانید دانههای ریز و سفید روی ساندویچ همبرگر شما فقط برای تزیین نیستند. این دانههای كنجد از پراستفادهترین مواد غذایی محسوب میشوند. اگر از این دانهها در تهیه سس سالاد استفاده كنید اتنخاب هوشمندانهای كردهاید چرا كه دارای مقادیر فراوانی اسیدهای چرب هستند كه ممكن است نوع بد كلسترول را كاهش دهند. دانهها كامل كنجد دارای فیبر و پروتئین هستند. اضافه كردن این دانهها به غذا به خصوص غذاهای سرخ كرده، باعث تردی و طعم خوب آنها میشود.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست