طرز تهیه میگو پلو با نخود فرنگی


لقمه: میگوپلو طعم و عطر بی‌نظیری دارد. در ضمن میگو فسفر فراوانی دارد و انجام فعالیت‌های ذهنی را برای شما لذت‌بخش‌تر می‌سازد.



مواد اولیه:

برنج پخته و میگو                                       از هر کدام 400 گرم
فلفل دلمه‌ای نگینی خردشده                       یك عدد
نخودفرنگی                                              یك پیمانه
گوجه‌فرنگی رنده‌شده و پیاز سرخ شده            از هر کدام دو عدد
رب گوجه‌فرنگی                                         یك قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز                                          نصف قاشق چایخوری
روغن و زیره                                             به میزان لازم

 

طرز تهیه:
       
برای تهیه این میگوپلو ابتدا میگوها را به دقت شسته سپس داخل یك تابه به همراه پیاز ریخته و سرخ می‌كنیم. فلفل دلمه‌ای خردشده، گوجه‌فرنگی رنده‌شده، رب گوجه‌فرنگی و نخودفرنگی را به میگو اضافه كرده و تفت می‌دهیم. در مرحله بعد فلفل قرمز و برنج پخته را افزوده و مواد را خوب با هم مخلوط می‌كنیم. سپس زیره را درون میگوپلو می‌ریزیم و حرارت را كم می‌كنیم. وقتی عطر زیره پخش شد غذای ما آماده است. میگوپلو را در دیس كشیده و سرو می‌کنیم.

 




کد: 976 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت بازدید: 9796 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
5 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
6 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
7 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
8 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
10 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تعریف و اثرات اختلالات خوردن پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته ای از اختلال...

  بهترین ظروف برای پخت غذا/ ظرف مسی مسمومیت‌زاست یک متخصص تغذیه می‌گوید: استفاده از ظروف مسی نه تنه...

  5 ماده غذایی برای مقابله با سستی بهار در فصل بهار نور خورشید شدیدتر از پیش می تابد و وضع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از همین امروز این خوراکی‌ها را نخورید/تغییر الگوی مصرف چیست پایگاه خبری لقمه: برای سلامتی بدنمان بهتر است مواد غذایی و نوشیدنی‌های مضر را بشناسیم و بدنمان را در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ها قرار ندهیم.
شش خوراکی زمستانی شگفت انگیز را بشناسید بسیاری از محصولات غذایی زمستان ممکن است برای مردم ناآشنا باشند اما غذاهایی که می توان با آنها تهیه کرد، برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن بسیار مفید هستند.
تخم کدو حلوایی و این همه خاصیت تخم کدو حلوایی از تقویت سیستم ایمنی بدن گرفته تا کمک به داشتن خوابی آرام و کافی برای بدن فوائد دارد.
یک نوشیدنی طبیعی برای دفع سموم بدن غالب افراد قهوه و چای را جزو نوشیدنی‌های مورد علاقه خود می‌دانند و کمتر به نوشیدن آب توجه دارند و چون آن را نوشیدنی خنثی می‌دانند، اغلب تمایل چندانی به مصرف آن ندارند اما با اضافه کردن مقداری آب لیموترش به آب آشامیدنی می‌توان از فوائد شگفت‌انگیز هر دوی آنها برای سلامت بدن بهره‌مند شد.