طرز تهیه میگو پلو با نخود فرنگی


لقمه: میگوپلو طعم و عطر بی‌نظیری دارد. در ضمن میگو فسفر فراوانی دارد و انجام فعالیت‌های ذهنی را برای شما لذت‌بخش‌تر می‌سازد.



مواد اولیه:

برنج پخته و میگو                                       از هر کدام 400 گرم
فلفل دلمه‌ای نگینی خردشده                       یك عدد
نخودفرنگی                                              یك پیمانه
گوجه‌فرنگی رنده‌شده و پیاز سرخ شده            از هر کدام دو عدد
رب گوجه‌فرنگی                                         یك قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز                                          نصف قاشق چایخوری
روغن و زیره                                             به میزان لازم

 

طرز تهیه:
       
برای تهیه این میگوپلو ابتدا میگوها را به دقت شسته سپس داخل یك تابه به همراه پیاز ریخته و سرخ می‌كنیم. فلفل دلمه‌ای خردشده، گوجه‌فرنگی رنده‌شده، رب گوجه‌فرنگی و نخودفرنگی را به میگو اضافه كرده و تفت می‌دهیم. در مرحله بعد فلفل قرمز و برنج پخته را افزوده و مواد را خوب با هم مخلوط می‌كنیم. سپس زیره را درون میگوپلو می‌ریزیم و حرارت را كم می‌كنیم. وقتی عطر زیره پخش شد غذای ما آماده است. میگوپلو را در دیس كشیده و سرو می‌کنیم.

 




کد: 976 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت بازدید: 10108 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
11 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  7 نکته مهم درمورد بستنی یکی از لذت‌ بخش‌‌ترین میان‌وعده‌هایی که در تابستان...

  8 غذا که مغز را جوان و سالم نگه می‌دارد فرتوتی، آلزایمر و کاهش حافظه ناشی از افزایش سن:این...

  اسیدهای چربی که خود چربی سوزند! این اسیدهای چرب با تغییر در آنزیم هایی که باعث چرب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت