پنج ماده غذایی که منجر به کاهش تری گلیسرید خون می‌شوند خطرات ناشی از چربی بالا که مرتبط با سنجش سلامتی و حتی حیاتی‌تر از آن است برای همه مشخص است، اما افراد کمی آن را به دقت کنترل می‌کنند.تری گلیسرید، چربی خون است که عنوان آن در بین پزشکان "کلسترول زشت " . . .
۸۰ درصد ایرانی‌ها میوه و سبزیجات به مقدار کافی مصرف نمی‌کنند معاون بهداشتی وزیر بهداشت گفت: ۸۰ درصد مردم کشور میوه و سبزیجات به مقدار کافی مصرف نمی‌کنند.
مواد غذایی فله‌ای از عوامل بروز بیماری‌های روده‌ای انگلی مدیر گروه بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف مواد غذایی فله‌ای یکی از عوامل بروز بیماری‌های روده‌ای انگلی در انسان است.
چه چیزی پوست را پیر می‌‌کند؟ برخی همواره به دنبال کلید جادویی برای داشتن پوستی شاداب هستند غافل از اینکه رعایت برخی نکات ساده و کم خرج مانند خوردن میوه و سبزی تازه و رعایت رژیم غذایی بهترین نسخه‌ای است که می‌توان پیچید.
این مردان در معرض خطر سرطان سینه هستند مصرف داروهای زیبایی اندام موجب ابتلای مردان به سرطان سینه می شود.
لیپوساکشن برای چه کسانی مناسب است؟ این اقدام در نواحی مختلف بدن می تواند انجام گردد...
یک متخصص تغذیه خبر داد: نقش غذاهای آماده به مصرف و سبزیجات آلوده در ابتلا به هپاتیت A یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه هپاتیت A دارای منشا غذایی و آبی است ،تصریح کرد : « سبزیجات آلوده و غذاهای فرآوری شده مشکوک در ابتلا به بیماری هپاتیت A تاثیر گذارند.»
صفحه 214 از 273  اول  قبلی   209    210    211    212    213    214    215    216    217    218    219   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از گرمازدگی کارشناس تغذیه معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزش...

  رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ...

  مهمترین علائم اختلالات تغذیه‌ای چیست؟ با توجه به تمرکز افراطی جامعه‌ آمریکا بر کمال‌گرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت