آشنایی با خرما و خواص آن خرما میوه‌ای است بهشتی که نام آن در کتاب‌های مقدس آسمانی بارها تکرار شده است. گیاه‌شناسان معتقدند که به احتمال قریب به یقین خرما از سرزمین‌های حوالی خلیج فارس منشا گرفته است.
تحقیقات مشخص کرد پسته احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد محققان بر اساس تازه ترین تحقیقات خود دریافتند که مصرف منظم پسته چه بسا می‌تواند باعث کاهش احتمال ابتلا به سرطان شود.
اسفناج تقویت کننده مغز لقمه: اسفناج، بومی خاورمیانه، افغانستان و ترکیه است و از قرن یازدهم در سراسر جهان از این گیاه استفاده می شود.اسفناج دارای ارزش غذایی بالایی است و در حفظ سلامت بدن نقش مهمی دارد.
خواص طالبی را بشناسید لقمه: طالبی یکی از بهترین منابع ویتامین A است و مملو از بتاکاروتن بوده که یک آنتی اکسیدان بسیار عالی است که از سرطان پیشگیری می کند، کلسترول را کاهش می دهد و درصد بیماری های قلب و عروق را به طرز چشمگی . . .
آشنایی با ویتامین k از این گذشته ویتامین K در مقابله با التهاب‌های مربوط به آرتریت و همچنین بیماری آلزایمر نیز موثر است.
یك فنجان شگفتى؛ انواع چای و خواص آن! در فرهنگ‌های مختلف چای را همراه با مواد گوناگونی مصرف می‌كنند: هل، شكر، عسل، لیموترش، شیر، مربای میوه‌ها و چاشنی‌های دیگر.
صفحه 102 از 112  اول  قبلی   97    98    99    100    101    102    103    104    105    106    107   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چند توصیه برای کسانی که رژیم غذایی دارند یک متخصص تغذیه گفت: کاهش وزن تنها با کاهش انرژی در...

  تخمه هندوانه برای کاهش سطح کلسترول بد خون مفید است متخصصان تغذیه می‌گویند تخمه هندوانه که بیشتر مردم ...

  به این دلایل قبل از خواب چای نخورید پژوهشگران به افراد مستعد ابتلا به خون دماغ بویژه ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت