توصیه یک جراح قلب و عروق: افراد در معرض خطر بیماری‌های قلبی فندق بخورند یك فوق تخصص جراحی قلب و عروق گفت: مصرف فندق خطر بیماری‌های قلبی عروقی را در افراد چاق کاهش می دهد.
هل دانه ای ضد نفخ و بادشکن دانه هل تقویت‌کننده معده، ضدنفخ و بادشکن است، در ضمن به هضم غذا هم کمک می‌کند.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک . . .
کاسنی، شاتره، زردچوبه و خارمریم ضد سموم کبدی هستند کاسنی، شاتره، زردچوبه و خارمریم از گیاهان دارویی هستند که ضد سموم کبدی به شمار می‌آیند.
شلغم؛ معجزه گیاهی در فصل سرما متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند در فصل سرما برای پیشگیری از سرماخوردگی و بیماری‌های تنفسی، حداقل چند نوبت در هفته شلغم بخورید.
چای نعنا؛ نوشیدنی پاییزی یک متخصص گیاهان دارویی با بیان اینکه فصل پاییز دارای طبیعتی سرد و خشک است و باید بدن را با این هوا وفق داد، اظهار کرد: در فصل پاییز هر روز چای نعنا بنوشید.
چرا باید کیوی بخوریم؟ کیوی از جمله میوه‌های پرخاصیتی است که در اینجا به برخی از خواص آن پرداخته‌ایم.
صفحه 107 از 110  اول  قبلی   101    102    103    104    105    106    107    108    109    110   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چگونه کودک را به خوردن میوه و سبزی ترغیب کنیم؟ تغذیه ناسالم دلیل اصلی افزایش هزینه‌های سلامت در ب...

  با خواص شگفت انگیز چای بابونه آشنا شوید ! پایگاه خبری لقمه: بابونه یک گیاه فوق العاده است؛ ت...

  در هوای آلوده پیاز زیاد بخورید محقق طب سنتی اعلام کرد:پیاز خام برای رفع ناراحتی‌ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان