اسفناج تقویت کننده مغز
لقمه: اسفناج، بومی خاورمیانه، افغانستان و ترکیه است و از قرن یازدهم در سراسر جهان از این گیاه استفاده می شود.اسفناج دارای ارزش غذایی بالایی است و در حفظ سلامت بدن نقش مهمی دارد.
خواص طالبی را بشناسید
لقمه: طالبی یکی از بهترین منابع ویتامین A است و مملو از بتاکاروتن بوده که یک آنتی اکسیدان بسیار عالی است که از سرطان پیشگیری می کند، کلسترول را کاهش می دهد و درصد بیماری های قلب و عروق را به طرز چشمگی . . .
آشنایی با ویتامین k
از این گذشته ویتامین K در مقابله با التهابهای مربوط به آرتریت و همچنین بیماری آلزایمر نیز موثر است.
ذرت 5 هزار ساله با مصرف غذایی فراوان
ذرت که پرمحصولترین غله دنیا محسوب میشود، یکی از غلات گرمسیری و از خانواده گندمیان است که از پنج هزار سال پیش در کشور مکزیک تکامل یافته و از لحاظ مقدار تولید و سطح زیر کشت پس از گندم و برنج در رتبه س . . .