پیشگیری از سرطان با مصرف این دو ادویه


زردچوبه و فلفل با محدود کردن رشد سلول های اولیه سرطانی، می تواند در پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه موثر واقع شود.

به گزارش سرویس سلامت طبنا: دانشمندان در مرکز پزشکی دانشگاه میشیگان اعلام کردند زردچوبه و فلفل با محدود کردن رشد سلول های اولیه سرطانی، می تواند در پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه موثر واقع شود.

روش های کنونی شیمی درمانی در رویارویی با سلول های اولیه سرطانی کارساز نیستند و همین امر اغلب موجب بازگشت بیماری و عود سرطان می شود.

بر اساس این گزارش پژوهشگران دریافتند هنگامی که ترکیبات مشتق از ادویه های غذایی مثل زردچوبه و فلفل به محیط کشت سلولهای سرطانی سینه اضافه شود، رشد سلول های اولیه سرطانی تا حدود 20 برابر متوقف می شود و این در حالی است که رشد سلول های عادی تمایز یافته در محیط کشت، تغییر نمی کند.


نقل از :طبنا

کد: 1439 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۱۱ شهريور بازدید: 2598 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا زردچوبه در کاهش سطوح التهاب تاثیری دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
2 چای زردچوبه چه فوایدی برای سلامتی دارد ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
3 زردچوبه؛ دارویی در آشپزخانه شما ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
4 ارتباط زردچوبه با سرطان در کودکان چیست؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
5 ادویه ای پر خاصیت که باید به برنامه غذایتان اضافه کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
6 مفیدترین ادویه ها که باید آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانیم ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
7 10 فایده زردچوبه برای سلامتی ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۴ فروردين
8 ۱۵ نکته برای تغذیه ای بهتر ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۲ شهريور
9 داروهای طبیعی ضد درد را بشناسید ۱۳۹۳ شنبه ۱۷ خرداد
10 برای جلوگیری از پیری زودرس چه بخوریم؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت
11 سبزیجات و میوه‌های آهنین را بشناسید ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۸ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید در مقیاس کوچک نشا...

  بر اساس گروه خونی‌تان غذا بخورید تحقیقات نشان داده افرادی که گروه‌های خونی مشابه دا...

  کبد چرب بمب ساعتی در بدن انسان نشانه‌ها و علائم بیماری‌های مختلف به ما کمک می‌کند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.