صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خواص خوراکی ها
یک فوق تخصص گوارش عنوان کرد:
پیشگیری از سرطانهای دستگاه گوارش با سیر و پیاز
سیر و پیاز از بهترین مواد آنتی اکسیدانی به شمار می روند و در پیشگیری از انواع سرطان های دستگاه گوارش مفیدند.
سنجد استخوان را محکم و دستگاه گوارش را تقویت میکند
یک دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه گفت: سنجد استخوان را محکم و دستگاه گوارش را تقویت میکند همچنین سرشار از فیبر است و گرسنگی را کاهش میدهد و خاصیت سیرکنندگی بالایی دارد.
درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه میدانید
یکی از مهمترین بحثها در ارتباط با طب سنتی که میتوان به نوعی آن را در طب چینی و ملل مختلف نیز یافت، سیستم گرمی و سردی غذاهاست.
نسخههای گیاهی شگفتانگیز برای پوست
نگهداری پوست با مواد طبیعی بسیار آسانتر و مطمئن تر از روی آوردن به مواد شیمیایی است.
آشنایی با خواص پودر کاری
پودر کاری مخلوطی از زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه، هل، زیره، برگ گشنیز، فلفل شیرین، رازیانه، شبدر و پودر چیلی است که در آشپزی هندی مورد استفاده قرار میگیرد.
عکس: کدو فروشان ری و دماوند
کدو از لحاظ طب قدیم ایران سرد و مرطوب و خونساز بوده و در پیشگیری از سرطان مخصوصاً سرطان پروستات موثر است.
ماست و انواع میوه ها لایه بردارهای مفید پوست
اسید های موجود در ماست و میوه جات لایه های مرده پوست را از بین برده و موجب شادابی آن می شوند.
صفحه 110 از 114
اول
قبلی
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
بعدی
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دوغ را در یخچال نگهداری کنیم یا نه؟
اضافه کردن ماست به شیر نجوشیده برای تهیه دوغ اصلا ...
خواص کشمش
مدیرنظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی ...
اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی
پایگاه خبری لقمه: راههایی وجود دارند که میتوانید...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
نسخه طب سنتی برای اختلالات جنسی
مکاتب درمانی سنتی و مکمل، شیوهها و روشهای طبیعی و متنوعی را برای بهبود و درمان بیماریها و اختلالهای جنسی به کار میبستند و استفاده از این شیوهها را سالمترین و بیعارضهترین روشها برای حفظ سلامت و درمان بیماریهای جنسی مردان و زنان میدانند.
عوامل تغذیهای کمخونی را بشناسید
وقتی صحبت از کمخونی میشود، همه فکر میکنند منظور کمبود آهن است اما کمخونی میتواند دهها علل مختلف داشته باشد که فقر آهن تنها یکی از آنها است. اگر همیشه احساس خستگی و بیحوصلگی میکنید یا با کمی فعالیت بدنی دچار تنگی نفس میشوید، سریع به سراغ قرصهای آهن نروید!
آرتروز را با تغذیه کنترل کنید
میوه ها و سبزی ها به ویژه آنهایی که رنگ تیره دارند، حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی فراوانی می باشند.
سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی
پس از چالشهای موجود میان سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد، شاهد خبرهای خوبی از معاون وزیر بهداشت هستیم که موضوعات مربوط به سلامت مردم بالاخره به سرانجام خواهد رسید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است