صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید
کنترل قیمت با ترخیص برنجهای وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر
قرارداد جدید «بیمه تکمیلی» بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد/ تعهدات از اول آذر لازمالاجراست
برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری
رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی
«آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خواص خوراکی ها
درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه میدانید
یکی از مهمترین بحثها در ارتباط با طب سنتی که میتوان به نوعی آن را در طب چینی و ملل مختلف نیز یافت، سیستم گرمی و سردی غذاهاست.
نسخههای گیاهی شگفتانگیز برای پوست
نگهداری پوست با مواد طبیعی بسیار آسانتر و مطمئن تر از روی آوردن به مواد شیمیایی است.
آشنایی با خواص پودر کاری
پودر کاری مخلوطی از زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه، هل، زیره، برگ گشنیز، فلفل شیرین، رازیانه، شبدر و پودر چیلی است که در آشپزی هندی مورد استفاده قرار میگیرد.
عکس: کدو فروشان ری و دماوند
کدو از لحاظ طب قدیم ایران سرد و مرطوب و خونساز بوده و در پیشگیری از سرطان مخصوصاً سرطان پروستات موثر است.
ماست و انواع میوه ها لایه بردارهای مفید پوست
اسید های موجود در ماست و میوه جات لایه های مرده پوست را از بین برده و موجب شادابی آن می شوند.
درباره خواص حیرت آور جعفری چیزی می دانید
یک متخصص تغذیه گفت: خاصیت ادرارآوری یکی از خواص جعفری است و به همین دلیل مصرف جعفری سموم را از بدن خارج میکند.
توصیه یک جراح قلب و عروق:
افراد در معرض خطر بیماریهای قلبی فندق بخورند
یك فوق تخصص جراحی قلب و عروق گفت: مصرف فندق خطر بیماریهای قلبی عروقی را در افراد چاق کاهش می دهد.
صفحه 109 از 112
اول
قبلی
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
بعدی
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آرام خوردن و درست جویدن غذا
در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...
شما به این 4 دلیل پرخوری میکنید
اگر میبینید بدون احساس گرسنگی به سراغ یخچال و خور...
سیر را قورت بدهیم یا نه؟
در مورد قورت دادن روزانه سیر برای پیشگیری از بو گر...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
به موهایتان سس مایونز بزنید!
توصیهها و هشدارهای دکتر بهروز باریکبین درباره صاف کردن، فرکردن و ترمیم موهای آسیبدیده را بخوانید.
گیاه بامبو پادزهر سرطان
در دنیای طبیعت، سبزیجات و گیاهان متفاوتی وجود دارد که کافی است آن ها شناسایی شوند و مورد استفاده افراد قرار گیرند.
غذا در یک متن فرهنگی
انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
وقتی چاقی ژنتیكی میشود
بعضی از كودكان به غذا علاقه نشان میدهند و بعضی خیلی زود سیر میشوند و از غذا خوردن دست میكشند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است