توصیه یک جراح قلب و عروق: افراد در معرض خطر بیماری‌های قلبی فندق بخورند یك فوق تخصص جراحی قلب و عروق گفت: مصرف فندق خطر بیماری‌های قلبی عروقی را در افراد چاق کاهش می دهد.
هل دانه ای ضد نفخ و بادشکن دانه هل تقویت‌کننده معده، ضدنفخ و بادشکن است، در ضمن به هضم غذا هم کمک می‌کند.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک . . .
کاسنی، شاتره، زردچوبه و خارمریم ضد سموم کبدی هستند کاسنی، شاتره، زردچوبه و خارمریم از گیاهان دارویی هستند که ضد سموم کبدی به شمار می‌آیند.
شلغم؛ معجزه گیاهی در فصل سرما متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند در فصل سرما برای پیشگیری از سرماخوردگی و بیماری‌های تنفسی، حداقل چند نوبت در هفته شلغم بخورید.
چای نعنا؛ نوشیدنی پاییزی یک متخصص گیاهان دارویی با بیان اینکه فصل پاییز دارای طبیعتی سرد و خشک است و باید بدن را با این هوا وفق داد، اظهار کرد: در فصل پاییز هر روز چای نعنا بنوشید.
چرا باید کیوی بخوریم؟ کیوی از جمله میوه‌های پرخاصیتی است که در اینجا به برخی از خواص آن پرداخته‌ایم.
صفحه 109 از 112  اول  قبلی   103    104    105    106    107    108    109    110    111    112   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند خوردن تنها یک وعده ماهی، از هر نوعی که باشد، باعث ...

  10 توصیه برای هضم بهتر غذا همه ما در طول زندگی با مشکلات گوارشی مواجه می‌شویم...

  قابل توجه کسانی که ترش می کنند اگر با این علایم روبرو هستید، هر چه سریع تر برای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم لاغری ۱۰ روزه برای آب کردن چربی های اضافه اگر می خواهید خیلی زودتر از اینها به نتیجه برسید، باید به رژیم غذایی کوتاه مدت رو بیاورید. این رژیم غذایی کوتاه مدت کمکتان می کند تا در عرض یک هفته تا ده روز به صورت کاملا اصولی چند کیلو وزن کم کنید
حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است پایگاه خبری لقمه: حجت الله ایوبی گفت: جشن نوروز جشن نیکی هاست و جشنواره رنگ، ما از دیار رنگیم و گرمی و آفتاب، چه زیبا گفت مختومقلی که نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است و رنگ کجا و دشنه و جنگ کجا؟
تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
کی و چقدر آبمیوه به کودکمان بدهیم؟ هیچ هیجانی مثل تماشای اولین روز میوه خوردن بچه‌ها نیست. وقتی که میوه را به سروصورت‌شان می‌مالند وصحنه‌های بدیعی را به وجود می‌آورند. برای همین والدین همیشه منتظر رسیدن این روز هستند و در مورد مصرف میوه درتغذیه کودک شان سوالاتی دارند.