پیشگیری از پوسیدگی دندان با این دانه های پر خاصیت پایگاه خبری لقمه: جوز هندی دانه‌ای است که توسط درخت همیشه سبز میریستیکا فراگرانس تولید می‌شود. دانه‌های جوز هندی شاید کوچک باشند اما مواد مغذی موجود در آنها بسیار باارزش بوده و فواید زیادی برای سلامتی . . .
آنچه در مورد هندوانه نمی دانید پایگاه خبری لقمه: هندوانه از میوه‌های خوشمزه تابستان و به ویژه در شبهای گرم این فصل است. اما هندوانه به دلیل داشتن ویتامین، مواد معدنی، اسیدهای آمینه و آنتی‌اکسیدانت برای سلامتی شما هم بسیار مفید می‌ب . . .
پروتئین روزانه مورد نیاز بدن را چگونه تامین کنیم پایگاه خبری لقمه: مصرف تخم مرغ یکی از ساده‌ترین و کم‌هزینه‌ترین روش‌ها برای دریافت پروتئین مورد نیاز بدن محسوب می‌شود. هر تخم مرغ حدود ۸۵ کالری و ۷ گرم پروتئین دارد و افزون بر تامین پروتئین روزانه می‌ . . .
11 دلیل برای مصرف بیشتر هندوانه پایگاه خبری لقمه: توانایی هندوانه در افزایش سطوح آرژینین این امکان را فراهم می کند تا آمونیاک و دیگر ترکیبات سمی از بدن حذف شوند.
انجیر تازه برای سلامتی مفید است یا انجیر خشک؟ پایگاه خبری لقمه: انجیر تازه و انجیر خشک هر دو ارزش های غذایی بالایی دارند؛ انجیر خشک برای مصرف روزانه و منظم راحت تر بوده، اما می توان گفت انجیر تازه حاوی موادمغذی بیشتری نسبت به انجیر خشک است.
جلوگیری از پیری پوست صورت با آب برنج پایگاه خبری لقمه: آب برنج سرشار از مواد مغذیه که برای پوست و مو مفیداند، و البته بهترین راز زیبایی آسیاست. شما می توانید از آن به عنوان یک تونر، شستشو دهنده صورت، ماسک مو یا درمانی برای آکنه استفاده ک . . .
سس تند چه تاثیری بر سلامت بدن دارد پایگاه خبری لقمه: فلفل قرمز فواید بسیاری دارد که اغلب درموردش فکر نمی‌کنیم.
صفحه 5 از 102  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور ...

  چرا خوردن به موقع شام اهمیت دارد؟ پزشکان معتقدند: علاوه بر فاکتور مهم انتخاب مواد خو...

  بهترین روش درمانی کبد چرب را بشناسید دکتر محسن آخوندی با بیان اینکه بیماری کبد چرب از ۶...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.
تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
آشنایی با هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان یکی از مرسوم‌ترین رسم‌های ماه محرم و صفر، پخش کردن غذای نذری است. پختن نذری هم فقط محدود به ایران و ما ایرانی‌ها نمی‌شود بلکه خیلی از مسلمانان جهان در این ماه‌ها رسم تهیه غذای نذری دارند.
نوشیدنی هایی برای جوان ماندن با مصرف بعضی از مواد غذایی می توان برای سال های بیشتری جوان ماند و احساس سرزندگی و نشاط کرد.