صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
اخبار اسلاید
برداشت گل محمدی در لاله زار کرمان
با مصرف روزانه این میوه با بسیاری از بیماری ها خداحافظی کنید
پایگاه خبری لقمه: در این مطلب به خواص فوقالعاده درمانی یکی از میوههای فصل تابستان اشاره شده که مصرف روزانه آن میتواند باعث پیشگیری یا درمان بسیاری از بیماریها شود ...
خطرات استفاده چندباره از بطریهای پلاستیکی را جدی بگیرید!
پایگاه خبری لقمه: یک متخصص علوم غذایی گفت: در سرطان زا بودن مواد پلاستیکی به دلیل تهیه آنها از مواد نفتی و پتروشیمی شکی نیست لذا بسیار توصیه می شود از این دسته از محصولات کمتر استفاده شود و اگر آنها ر . . .
تأثیرات خوب و بد کافئین بر بدن
پایگاه خبری لقمه: بسیاری از افراد نمیتوانند روز خود را بدون مصرف مواد کافئیندار شروع کنند.
خوردن صبحانه در چه زمانی بهتر است
پایگاه خبری لقمه: مطالعات جدید دانشمندان تغذیه نشان می دهد که بهترین زمان صرف صبحانه نیم ساعت پس از بیدار شدن از خواب است.
کاهش دیابت بارداری با تغذیه سالم و ورزش
پایگاه خبری لقمه: محققان دریافتند تغذیه سالم و ورزش در طول دوره بارداری تنها برای رشد نوزاد خوب نیست.
نصف کردن چه قرص هایی برای بدن مضر است
پایگاه خبری لقمه: اگر قورت دادن قرصهایی که مصرف میکنید سخت است، قبل از نصف کردن آنها حتماً با پزشک خود مشورت کنید.
صفحه 310 از 594
اول
قبلی
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
سیب مفید است، برای زنان مفیدتر
دانشمندان دریافتند 240 کالریای که هر روز از طریق ...
سوپ و آش؛ غذایی کامل برای سرماخوردگی
یک متخصص تغذیه با تاکید براینکه مواد مغذی از دست ر...
آبمیوه های مفید برای سلامت قلب کدامند؟
قمه: مصرف آب و عصاره برخی میوه ها و سبزیجات برای س...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خوردن مواد آرایشی و جذب میکروبهای خطرناک
درباره لوازم آرایشی و عوارض استفاده مکرر از آنها مطالبی شنیدهاید و خواندهاید، اما متاسفانه با وجود اطلاعات کم و بیش افراد به ویژه زنان درباره تاثیر مضر این لوازم بر پوست، هم چنان مصرف لوازم آرایشی در کشور ما بسیار بالاست.
تأثیر آداب و رسوم یلدا بر تثبیت اقتصاد کشاورزان ایرانی
پایگاه خبری لقمه: معمولا جذابیت ها و زیبایی های جشن یلدا بیشتر مورد توجه است اما این مناسبت همچون سایر آداب و رسوم زیبای ایرانی ابعاد دیگری هم دارد که از آن جمله می توان اثرش بر امنیت شغلی بخشی از کشاورزان ایرانی را هم ذکر کرد.
چاقی شما چه مدلی است؟ گلابی یا موزی؟
دانش و اطلاعات کافی درباره بدنمان، این امکان را به ما می دهد که با بدنمان درست رفتار کنیم و انتظار درست و بجایی از، آن داشته باشیم. راستی می دانید چاقی چند نوع دارد؟
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است