صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر میکند
۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد
تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی
سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر
توسعه همکاریهای دارویی ایران و چین
۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکتهای ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد
صرف نظر چینیها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها
کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته میشود
اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است
هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره)
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
اخبار اسلاید
در هفته گذشته کدام خوراکیها ارزان و یا گران شدند؟
پایگاه خبری لقمه: در هفتنه گذشته، کالای خوراکی نوسان قیمت قابل توجهی نداشته و اغلب با کاهش و یا ثبات قیمت همراه شدند. اما در بین آنها تخم مرغ تنها کالایی بود که تا بیش از چهار درصد گران شد.
از ابتدای سالجاری؛
افزایش تولید قارچ و کاهش تقاضا و قیمتها
پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن تولیدکنندگان قارچ گفت: افزایش صادرات و خروج مازاد تولید میتواند تا حدودی از افت شدید قیمتها در بازار جلوگیری کند.
معرفی صنایع و محصولات غذایی ایران در بیش از 70 کشور جهان /نداشتن جایگاه شایسته در بازارهای جهانی
پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به معرفی صنایع و محصولات غذایی ایران در بیش از 70 کشور جهان اشاره کرد و گفت: محصولات غذایی ایران با وجود دارا بودن کیفیت رقابتی مناسب هنوز به جایگ . . .
مبارزه با چاقی باخوردن سیب
پایگاه خبری لقمه: براساس یک تحقیق مشخص شد خوردن یک سیب در روز میتواند با چاقی مبارزه کند.
تولید مرکبات بیش از چهار میلیون و 300 هزار تن /به واردات مرکبات نیاز نداریم
پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه مرکبکاران، تولید مرکبات در سال جاری را بیش از چهار میلیون و 300 هزار تن پیشبینی کرد و گفت: به واردات مرکبات نیاز نداریم و باید تمهیداتی برای صادرات درنظر گیریم.
یافته های جدید نشان می دهد؛
کودکان چاق اسکلت استخوانی ضعیف تری دارند
پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان می دهد که کودکان چاق دارای اسکلت استخوانی ضعیفی هستند.
ارتباط آلودگی هوا با چاقی و کلسترول بالا چیست؟
پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، قرار گرفتن در معرض آلاینده ها موجب اضافه وزن میشود و کلسترول بالا و تری گلیسیرید را افزایش میدهد.
صفحه 370 از 584
اول
قبلی
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
11 عامل تغذیهای اثرگذار بر افسردگی
افسردگی یكی از شایعترین مشكلات بهداشت روان است. ا...
با مضرات جوش شیرین آشنا شوید
یک متخصص تغذیه گفت: جوش شیرینی که برای تهیه خمیر ن...
دردسرهای خوردن از کجا می آید؟
پایگاه خبری لقمه: علت اصلی بیماری ناشناخته میباشد,...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
اولین دایناسورها چه چیزهایی میخوردند؟
پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران دانشگاه «بریستول» انگلیس در مطالعه اخیرشان کشف کردند اولین دایناسورها تمایل داشتند چه چیزهایی بخورند.
بهترین روش چربیسوزی چیست
عضو کمیته پزشکی فدراسیون جهانی تناسب اندام و بدنسازی گفت: برای تناسب اندام و چربی سوزی بدن سه راه استفاده از رژیم غذایی، ورزش مناسب و مصرف مکملهای چربی سوز توصیه میشود.
چگونه کودکان را به خوردن صبحانه ترغیب کنیم؟
تحقیقات نشان داده است که اگر موادغذایی لازم برای آماده کردن صبحانه در اختیار باشد، بچه های مدرسه ای تمایل بیشتری به خوردن صبحانه دارند.
ناهارهای سرکاری!
به نظرتان چطور می توان تغذیه سالمی در محل کار داشت و در نهایت اینکه شرایط تغذیه ای کارمندان از هر نظر، از کیفیت غذا تا محل خوردن غذا چه اثری روی راندمان کاری آنها دارد؟
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است