رنگ های مجاز و غیرمجاز در مواد غذایی را بشناسید
مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت نیشابور در مورد رنگهای مجاز وغیر مجاز در مواد غذایی گفت: رنگ ها به دو دسته تقسیم می شوند: مجاز و غیرمجاز. رنگ های غیرمجاز بیشتر جهت مصارف صنعتی به كار می رون . . .
تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری
یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درمان لاغری تشخیص علت کمبود وزن است، گفت: بررسی تاریخچه پزشکی، میزان مصرف غذایی فرد، کمبودهای تغذیهای و همچنین عادت غذایی اولین کاری است که باید در خصوص . . .
4 باور رایج که رژیم غذایی شما را خراب میکند
برای این که تغذیهی سالم و وزن متعادلی داشته باشید لازم است در گام اول اطلاعات درستی در مورد تغذیه کسب کنید. بعضی از باورها هستند که به مرور زمان در بین مردم رواج یافتهاند اما پایه و اساس علمی ندارند . . .
عوارض نمک دریا جبرانناپذیر است
وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقبماندگی رشد ذهنی بشر است که البته قابل پیشگیری است و عوارض خطرناک نمکهای دریا که به وسیله افراد سودجو تبلیغ میشوند، جبرانناپذیر است.