دسرهای ماه رمضان/ روش پخت مرحله به مرحله شله زرد لقمه: شله زرد یکی از انواع دسرهای ایرانی است که در ماه رمضان نیز طرفدارانی دارد و بر سر سفره افطار جای دارد.
روش پخت جوجه کباب با دستور سرآشپز لقمه لقمه: جوجه کباب یکی از غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که در بسیاری از مجالس و مهمانی ها مورد استفاده قرار می گیرد.
شیرینی های ماه رمضان/ روش تهیه شیرینی محبوب کشورهای عربی لقمه: قطایف، نوعی شیرینی است که در ماه رمضان در کشورهای عربی بسیار طرفدار داشته و در ترکیه به نام (تاش کاداییف) معروف است.
روش تهیه کیک بستنی برای هشت نفر لقمه: کیک بستنی دسری ساده است که می توان کیک آن را به صورت آماده تهیه کرد و یا در منزل تهیه کرد.
غذاهای ماه رمضان/ روش تهیه فرنی انبه؛ دسری نیرو زا لقمه: اگر به دنبال دسری خوشمزه، متنوع و در عین حال نیروزا برای سفره‌های افطاری‌تان می‌گردید، از دستور فرنی انبه نگذرید.
دستور پخت كوفته ریزه با مرغ و سیب‌زمینی لقمه: کوفته یکی از انواع غذای ایرانی است که معمولاً در نقاط مختلف ایران به شیوه ها و با مواد متفاوتی تهیه می شود.
روش تهیه برگر مرغ رژیمی لقمه: یکی از غذاهایی که می توانید آن را به آسانی در منزل تهیه کنید، همبرگر مرغ رژیمی یا کم چرب است.
صفحه 120 از 141  اول  قبلی   115    116    117    118    119    120    121    122    123    124    125   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک خوراکی مفید برای افراد چاق محققان دانشگاه ایلی نویز در مطالعات اخیر خود پی بر...

  آشنایی با غذاهایی که شکم را چاق‌تر می‌کنند برخی از غذا‌ها هستند که به صورت چربی یک راست در شک...

  برنج کدام کشورها بیشترین آلودگی را دارد؟ نتایج یک تحقیق از 12 کشور در چهار قاره نشان داد که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت