صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
دستور پخت غذا
روش تهیه كباب كوبیده مینیاتوری
طرز پخت باقالی پلو با ماهیچه
طرز تهیه بادنجان پلو
لقمه: بادنجان پلو نوعی غذای محلی روستای یرك اطراف قزوین است.
روش تهیه خرما لقمهای ویژه رمضان
لقمه: اگر می خواهید سفره افطارتان تزیین متفاوتی داشته باشد، می توانید خرما را به این شکل تهیه کنید.
شیرینی های ماه رمضان/
طرز تهیه گوشفیل خانگی
لقمه: یکی از شیرینی های مرسوم در ماه مبارک رمضان گوشفیل است که معمولا همراه با زولبیا و بامیه سرو می شود.
روش تهیه حلیم خوشمزه برای سفره افطار
لقمه: حلیم، یکی از انواع غذای بسیار خوشمزه ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد که البته طرز پخت آن نیز کمی دشوار است.
دسرهای ماه رمضان/
روش پخت مرحله به مرحله شله زرد
لقمه: شله زرد یکی از انواع دسرهای ایرانی است که در ماه رمضان نیز طرفدارانی دارد و بر سر سفره افطار جای دارد.
صفحه 119 از 141
اول
قبلی
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چای تقلبی چه رنگی است ؟
سولماز چوبکی، کارشناس تخصصی چای سازمان غذا و دارو ...
خربزه از بیماریهای قلبی و عروقی پیشگیری میكند
یک کارشناس تغذیه در یزد، گفت: مصرف خربزه در پیشگی...
بهترین رژیم غذایی مخصوص شب امتحان
یک کارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه عدم مصرف صبحان...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
نظر گلاره عباسی درباره آشپزی مردها و زنها
كم و بیش اهل كار كردن در خانه است و تجربه خوبی در سوزاندن غذا دارد، اما تصمیم جدی گرفته است كه در سال 91 هم خانهداری و هم آشپزیاش را بهتر كند.
زردچوبه؛ دارویی در آشپزخانه شما
اکسیری برای طول عمر
هلیله سیاه، گیاهی است معروف به اکسیر طول عمر که بومی کشور هند است و برای درمان بیماری های متعدد از آن استفاده می شود.
آیا منجمد کردن، ویتامینها را از بین میبرد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید
آیا فکر میکنید خوراکیهای منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامینها را از بین میبرد؟ اگر پاسختان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی میگذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح میدهد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است