صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
دستور پخت غذا
طرز تهیه چلو دیزی
چلو دیزی غذای محلی شهر كاشان به شمار می آید.
روش تهیه تهچین شیرازی
تهچین یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که دستور آن در شیراز به شرح زیر است.
روش تهیه پلـو ایتالیـایی
اگر از درست کردن پلوی معمولی خسته شدید می توانید این نوع پلو را هم امتحان کنید.
روش تهیه لهمجون؛ پیتزا به سبک ترکی
اگر دوست دارید غذای ترکیه ای بخورید، بد نیست دستور لهمعجون یعنی پیتزای ترکی را بنویسید و تهیه کنید.
روش تهیه ته چیـن سبزیجـات
اگر می خواهید ته چینی درست کنید که رژیمی هم باشد، این غذا را حتما امتحان کنید.
فوت و فن های پختن یک باقالی پلوی خوشمزه
باقلاپلو از غذاهای قدیمی ایرانی و با مشخصاتی که تهیه میشود، مختص کشور ماست که فوت آشپزی برای خوشمزه شدن آن وجود دارد.
روش تهیه بادمجان پلو
اگر بادنجان خیلی دوست دارید، می توانید اینغذای خوشمزه را تهیه کنید.
صفحه 42 از 141
اول
قبلی
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
داروهای فشارخون همزمان با این غذاها مصرف نکنید
مصرف مواد غذایی فرآوری شده حاوی سدیم برای بیماران ...
غذاهای کودککش
بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهند غذاهای شیرین...
این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید
تقریبا هر چیزی را می توان منجمد کنید اما برخی مواد...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
رژیمهای غذایی مطابق با گروهخونی
آیا گروهخونی بهترین راه برای تعیین رژیمغذایی است؟ در این مقاله میخواهیم بیشتر درمورد این رژیمهای غذایی توضیح دهیم و ببینیم آیا قادر به کم کردن وزن شما هستند یا خیر.
روغن زیتون اصل را اینگونه بشناسید
تائید اصالت روغن زیتون و به خصوص روغن زیتون بکر از اهمیت به سزایی برخوردار است. روغن زیتون به دلیل قیمت و ارزش بالای تغذیهای، با روغنهای معمولی و کم ارزش مخلوط و به بازار عرضه میشود.
بازار دستگاه نانوحبابساز ایرانی در گلخانهها و تصفیهخانههای ۶ کشور
پایگاه خبری لقمه: یکی از شرکتهای دانشبنیان دستگاه نانو حباب ساز را برای کاربرد در سه صنعت آبزی پروری، گلخانهها و تصفیه پساب به مرحله تجاری سازی رساند و اکنون ۶ کشور از مزایای این دستگاه بهره مند شدهاند.
10 نکته برای هضم بهتر غذا
خیلی مهم است که غذایی که می خورید و زمانی که آن را میل می کنید، از قبل معین باشد. خوردن غذاهای مشابه و زمان های مشخص در روز اثرات معینی بر روی سیستم گوارش شما دارد
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است