صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
دستور پخت غذا
طرز تهیه چلو دیزی
چلو دیزی غذای محلی شهر كاشان به شمار می آید.
روش تهیه تهچین شیرازی
تهچین یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که دستور آن در شیراز به شرح زیر است.
روش تهیه پلـو ایتالیـایی
اگر از درست کردن پلوی معمولی خسته شدید می توانید این نوع پلو را هم امتحان کنید.
روش تهیه لهمجون؛ پیتزا به سبک ترکی
اگر دوست دارید غذای ترکیه ای بخورید، بد نیست دستور لهمعجون یعنی پیتزای ترکی را بنویسید و تهیه کنید.
روش تهیه ته چیـن سبزیجـات
اگر می خواهید ته چینی درست کنید که رژیمی هم باشد، این غذا را حتما امتحان کنید.
فوت و فن های پختن یک باقالی پلوی خوشمزه
باقلاپلو از غذاهای قدیمی ایرانی و با مشخصاتی که تهیه میشود، مختص کشور ماست که فوت آشپزی برای خوشمزه شدن آن وجود دارد.
روش تهیه بادمجان پلو
اگر بادنجان خیلی دوست دارید، می توانید اینغذای خوشمزه را تهیه کنید.
صفحه 42 از 141
اول
قبلی
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
درمانهای خانگی سرماخوردگی
پاتوژنهای مسبب عفونت مجاری تنفسی فوقانی شامل بیش ...
نکات تغذیهای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمیشود؟
پایگاه خبری لقمه: منصور رضایی متخصص تغذیه در برنام...
غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟
یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
وقتی صاحب برند قاتل می شود!
پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس بازاریابی مدرن در مورد اشتباه جدی برندهای موفق غذایی کشور توضیحاتی ارائه داد.
کدو حلوایی برای موهای آسیب دیده معجزه می کند!
کدو حلوایی با داشتن غنیترین ریزمغذیها، مجهز به سلاحهایی موثر برای مقابله با بیماریهاست.
طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند
از قدیم گلاب برای مردم خواص دارویی داشت اما امروزه گلاب هم در غذا و هم در طب پزشکی و طب سنتی به کار می رود حالا با ما همراه باشید تا از فواید مصرف گلاب بگوییم.
شب یلدا فقط برای خوردن میوه و تنقلات نیست/ آداب غیرمرسوم را از شب یلدا حذف کنید
پایگاه خبری لقمه: شاید نتوان برای برخی آداب و رسوم شب یلدا جایگزینی تعریف کرد، اما حالا در این شرایط اقتصادی بیایید کاری کنیم که دیگر انار دانه درشت و هنداونه بزرگ قرمزرنگ مشکلی بر مشکلات خانوادهها در این شب باستانی اضافه نکند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است