صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
دستور پخت غذا
روش تهیه سوپ عدس
با عدس می توانید این سوپ خوشمزه و پر خاصیت را تهیه کنید.
طرز تهیه پیتزای توپی
این نوع پیتزا را می توانید در منزل به راحتی تهیه کنید.
آموزش مرحله به مرحله تهیه ژله تزریقی
اگر می خواهید ژله ای با تزئین گل شقایق داشته باشید، دستور زیر را بخوانید.
دستور پخت گام به گام رول مرغ
مرغ را می توانید به صورت رول درآورده و آن را با پلو یا پاستا سرو کنید.
روش تهیه املت پنیر
املت پنیر صبحانه و پیش غذای ترکیه ای به حساب می آید.
روش تهیه سس بشامل ساده
سس بشامل (Béchamel sauce) را می توانید به عنوان سس پاستا، بیف استراگانف و ... استفاده کنید.
طرز تهیه «ته چین دولایه» خوشمزه
صفحه 37 از 141
اول
قبلی
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟
رنگ نارنجی هویج در کنار سرخی گوجهفرنگی با سبزی خی...
غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که میخوریم!
با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...
این ده عامل شگفت انگیز میتوانند باعث سنگ کلیه باشند
پایگاه خبری لقمه: در ده عاملی که زمینه ساز سنگ کلی...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
نگاهی به غذا و تغذیه از منظر اسلامی
این مقاله توسط مصطفی آخوندی،عضو هیاءت علمی پژوهشکده تحقیقات اسلامی نگاشته شد که در صفحه 175 نشریه حصون در بهار 1387 منتشر شده است.
مغذیترین خوردنیهای زمینی
کارشناسان تغذیه همواره تاکید دارند که بدن انسان به مصرف مجموعهای کامل از مواد خوراکی نیاز دارد تا به لحاظ جسمی و روانی سالم بماند و به زندگی ادامه دهد.
نگذارید دیابت بارداری به دیابت نوع 2تبدیل شود!
وقتی صبحانه نخورید، هزار و یک بلا ممکن است برسرتان بیاید که یکی از آنها افزایش خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع دوم است.
مهمترین عامل خطرزای سرطان پروستات
دبیر علمی نخستین کنگره بینالمللی نفرولوژی و اورولوژی گفت: اثر حفاظتی مصرف گوجه فرنگی (بهویژه بهصورت پخته و رب گوجه فرنگی) در جلوگیری از سرطان پروستات به اثبات رسیده است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است