روش تهیه یک دسر خوشمزه ایتالیایی سمیفردو در ایتالیایی به معنای نیمه سرد است و به یک سری دسرهای نیمه یخزده گفته می شود که معمولاً شامل کیک بستنی، کاستاردهای نیمه یخزده و بعضی از تارت های میوه ای می شود.
روش تهیه پلوی مرغ و هویج این پلوی خوشمزه مخلوط را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
دستور پخت ماهی کنجدی ماهی را با این شیوه نیز می توانید خوشمزه تهیه کنید.
دستور تهیه تارت سیب نورماندی سیب های شیرین و خوشمزه را ورقه ورقه کنید و برای درست کردن این تارت تابستانی به سبک نورماندی (apple tart normandy) بکار ببرید.
چگونه پیتزا توپی بپزیم پیتزا را به هر شکلی می توان پخت حتی به شکل توپی!
روش پخت یک بیسکوییت کاملا رژیمی این شیرینی ساده به عنوان یک میان وعده خوشمزه قابل استفاده است.
آنتی پاستو، پیش غذای رسمی ایتالیایی «آنتی پاستو» antipasto کلمه ای ایتالیایی است به معنای "قبل از غذا" و اولین بخش سنتی وعده غذای رسمی ایتالیا است.
صفحه 71 از 141  اول  قبلی   66    67    68    69    70    71    72    73    74    75    76   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نتایج خودداری دانش‌آموزان از خوردن صبحانه چیست؟ یك متخصص تغذیه با بیان اینكه گرسنگی تنها روی حافظه...

  خوردنی‌های مفید برای کبد چرب از آنجا که بیماری کبد چرب از جمله بیماری‌های خاموش...

  ضرورت گنجاندن فیبر در رژیم غذایی/میوه و سبزیجات بخورید در حالیکه فیبر برای هضم مناسب، کنترل وزن و سلامت ع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت