صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
درمان پیش دیابت با کلم بروکلی
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
واردات دام پایه پروار در حال انجام است
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
دستور پخت غذا
روش تهیه نان رژیمی ذرت
نان ذرت (Corn Bread) را می توانید به آسانی در خانه تهیه کنید.
دستور پخت یک سوپ دلچسب پاییزی
هوا که سرد می شود، خوردن یک غذای گرم و آبکی همچون سوپ یا آش بسیار لذت بخش است و حسابی می چسبد.
طرز تهیه پیشغذاهای ساده و فوری برای مهمانی
برای مهمانی ها و دورهمی ها بد نیست پیش از سرو غذای اصلی، مهمانان را با پیش غذاهای ساده و کم حجم سرگرم کنید. برای اینکه ایده های جدیدی داشته باشد.
دستور تهیه پلوی زعفرانی
پلوی زعفرانی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که دستور پخت آن را در زیر آموزش می دهیم.
روش تهیه جوجه کباب ترش تابه ای
این روزها جوجه ترش، به اندازه كباب ترش طرفدار پیدا كرده و ما میخواهیم یك نوع متفاوت از جوجه ترش را آموزش دهیم.
طرز تهیه رولت سبزیجات
از سبزیجات مختلف مثل بادنجان، هویج و نخود می توانید یک رولت خوشمزه تهیه کنید.
روش تهیه یک دسر خوشمزه ایتالیایی
سمیفردو در ایتالیایی به معنای نیمه سرد است و به یک سری دسرهای نیمه یخزده گفته می شود که معمولاً شامل کیک بستنی، کاستاردهای نیمه یخزده و بعضی از تارت های میوه ای می شود.
صفحه 70 از 141
اول
قبلی
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
پرهیز از مصرف شیرینی خامه ای
ˈمسعود کیمیاگرˈ در گفت و گویی با اشاره به توصیه ها...
آیا "استرس" باعث گرسنگی شما میشود؟
شاید کنترل کامل استرس در زندگی های پردغدغه امروزی ...
چربی های رژیم غذایی، بر کیفیت اسپرم اثر دارند
این یافتهها نشان میدهد که رابطهای میان عوامل قا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خوراکی هایی که زنان را سرد می کند
مزاج زنان سردتر از مردان است و برای حفظ سلامتی خود باید ....
علائم کم خونی چیست؟
کم خونی مشکلی است که بین خانم ها شایع است و آمار آن در زنانی که فعالیت بیشتری دارند، بالاست. اما علایم کم خونی چیست و چگونه می توان فهمید که دچار کمبود آهن شده ایم. فرشته همیشه از خستگی زیاد گلایه داشت.
خوراکهایی که انگل و باکتری دارند، کدامند؟
باکتریها با تمام راهحلهای ما برای از بین رفتن، مبارزه میکنند و همچنان نقش اصلی در بیماری و مرگومیر را دارند. تا زمانی که ندانیم، این موجودات ریز کجاها و چطور زندگی میکنند.
بیسكویت را بیشتر بشناسیم
تاریخچه تولید اولین نمونههای ویفر به قرن هفتم میلادی برمیگردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندیها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه میکردند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است