طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی در این مطلب روش تهیه مرغ کنتاکی خانگی را به شما آموزش می دهیم.
هات‌چاکلت برای روزهای سرد سال در این مقاله دستور جدیدی برای درست کردن شکلات داغ قرار داده ایم.
طرز تهیه آش عاشوره؛ نذری محلی محرم در ترکیه عاشوره نوعی آش است که باید مواد اولیه آن از 12 ماده غذایی از قبیل بلغور گندم، نخود، عدس، لوبیا، کشمش، قیسی، بادام، فندق و انواع ادویه تشکیل شود، که معمولا علویان آن مواد را به صورت نذری هدیه می کنند.
روش پخت ته‌چـیـن بـه «به» یکی از میوه هایی است که در این فصل یافت می شود و شما می توانید این ته چین خوشمزه را تهیه کنید.
دستور تهیه پلو لبو در فصل پاییز و زمستان دسترسی به چغندر یا لبو زیاد می شود و بد نیست طرز تهیه پلو لبو را هم امتحان کنید.
دستور تهیه خورش سیب خورش سیب در استان لرستان تهیه می شود و طرفداران بسیاری دارد.
روش تهیه ترشی لبو اکنون که هوا سرد شده است، تقریبا در همه خانه ها شیشه های ترشی هایی که تازه تهیه شده است را می توان دید. بیشتر آنها شور یا ترشی ها مخلوط، لیته، بادمجان و فلفل هستند. اما ترشی انواع مختلفی دارد.
صفحه 66 از 141  اول  قبلی   61    62    63    64    65    66    67    68    69    70    71   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض پایگاه خبری لقمه: قرار دادن خرفه در رژیم غذایی کود...

  چند توصیه برای کاهش اشتها تمام آنهایی که اهل رژیم‌ گرفتن‌ هستند، حتما این نک...

  تغذیه مناسب در فصل تابستان یک متخصص تغذیه با اشاره به افزایش نیاز به مایعات د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مواد غذایی لازم برای از بین بردن چروک پوست خداوند نعمت‌هایی در اختیار ما قرار داده که با پیری و چین و چروک پوست مقابله کرده و زیبایی و شادابی آن را حفظ می‌کند. لازمه داشتن بدنی سالم و پوستی زیبا در تغذیه مناسب و سالم است.
گوجه فرنگى یا سیب طلایی یا سیب عشق! گوجه‌فرنگی كه امروزه یكی از رایج‌ترین و پرمصرف‌ترین صیفی‌جات در جهان است، برای سالیان متمادی به نام سیب طلایی یا سیب عشق معروف بود و تنها یك گیاه زینتی مورد استفاده در باغچه‌ها بود.
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
توصیه های کم کالری تعادل وزن یا کاهش وزن و لاغری از دغدغه های همیشگی بشر است که در سایه توصیه هایی محقق می شود.