مواد اولیه برای 4 نفر:برنج چهار پیمانه مرغ 500 گرم پیاز یك عدد سیر دو عدد فلفل سیاه، نمك و روغن به میزان لازم رب انار یك قاشق غذاخوری هویج متوسط سه عدد زرشك دو قاشق غذاخوری زعفران دمكرده دو قاشق چایخوری طرز تهیه: برنج را دم میكنیم. پیاز را خرد كرده و با مرغ، سیر، نمك و فلفل در قابلمه ریخته و با دو قاشق روغن تفت میدهیم. وقتی رنگ مرغ تغییر كرد و پیازها سرخ شد، در آن آب ریخته و مرغ را میپزیم تا آب آن به یك لیوان كاهش یابد. هویجها را خلالی خرد كرده و تفت میدهیم. زرشك را تفت داده و كنار میگذاریم. مرغ پخته شده را ریشریش كرده و در قابلمه میریزیم. رب انار و آب مرغ را به همراه مخلفات داخل آن ریخته و حرارت میدهیم تا آب مرغ تبخیر شود. پلو را در بشقاب ریخته و با زعفران، مرغ، هویج و زرشك پوشانده و سرو میكنیم. نكـته: پس از پخت اولیه مرغ، سیر را از آن خارج میكنیم. بازگشت به صفحه نخست