شیرینی های نوروزی/ دستور تهیه شیرینی نارگیلی لقمه: برای پذیرایی از مهمانان نوروزی شما طرز تهیه شیرینی نارگیلی را برایتان شرح می‌‌دهیم.
شیرینی های نوروزی/ طرز تهیه شیرینی كنجدی لقمه: شیرینی كنجدی، از آن دست شیرینی‌هایی است كه خیلی راحت می‌‌توانید آن را تهیه و در ایام نوروز مصرف كنید، فقط كافی است دستور طبخ آن را بدانید.
طرز تهیه شیرینی تر کاکائویی بدون تخم‌مرغ زمان تهیه: 10 دقیقه زمان پخت: ‌ 50 دقیقه
روش تهیه چیز کیک دو رنگ لقمه: چیز کیک دسری تقریباً ساده است که دستور آن را اینجا می خوانید.
روش تهیه کلمپه + مراحل تهیه این شیرینی لقمه: شیرینی خوشمزه کلمپه کرمانی‌ طرفداران زیادی دارد.
طرز تهیه شارلوت شیشه ای لقمه: شارلوت شیشه ای، کیک و دسری است که رنگ و لعاب زیبایی دارد.
آموزش مرحله به مرحله مافین موز بدون تخم مرغ +عکس این كیك در 2 دقیقه توسط مایكروویو آماده می شود.
صفحه 25 از 26  اول  قبلی   17    18    19    20    21    22    23    24    25    26   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عادت‌های ضدسلامت در تعطیلات عید متاسفانه بیشتر ما ایرانی‌ها آن‌طور که باید از تعطی...

  جوجه‌كباب آماده طبخ فله‌ای نخرید لقمه: جوجه‌كباب از جمله غذاهای لذیذی است كه اكثر ا...

  مصرف مولتی ویتامین خطر سقط جنین را افزایش می هد محققان می گویند مادرانی که شش هفته قبل از لقاح از ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.
با سوختگی‌های خفیف در آشپزخانه چه کنیم؟ مثلث آتش از 3 عامل گرما، اکسیژن و ماده سوختنی تشکیل‌شده و بی‌شک سهل‌انگاری در رعایت نكته‌های ساده ایمنی آشپزخانه، می‌تواند با ایجاد این مثلث خانه‌تان را به آتش بکشد...
خوشمزه‌ترین‌ افطاری‌های ماه رمضان در پایتخت مشهور است که در تهران قدیم، روشنایی معابر تنها تا2 ساعت پس از غروب آفتاب ادامه داشت اما به میمنت از راه رسیدن ماه رمضان نه تنها عبور و مرور بعد از غروب آفتاب قطع نمی‌شد بلكه تا طلوع آفتاب ادامه داشت.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.