روش تهیه چیز کیک دو رنگ


لقمه: چیز کیک دسری تقریباً ساده است که دستور آن را اینجا می خوانید.

مواد اولیه :


گردو خرد شده                   5/1 پیمانه
پودر شكر                          نصف پیمانه + دو قاشق غذاخوری
كره نرم شده                     2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ساده                 یك بسته
آب سرد                           یك پیمانه
پنیر خامه‌ای نرم شده          600 گرم
رنده پوست پرتقال یا لیمو       یك قاشق غذاخوری
وانیل                               یك و یك چهلرم قاشق چایخوری
شكلات تخته‌ای آب شده      70 گرم 


طرز تهیه (برای هشت نفر):
 
فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی‌گراد روشن كنید و یك قالب كمربندی به قطر 5/22 سانتی‌متر را با كره چرب كنید. گردوی نیمه آسیاب شده را با دو قاشق غذاخوری پودر شكر در كاسه‌ای مخلوط كنید. كره را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید. مواد حاصله را با دست، كف قالب پهن كنید و فشار دهید. قالب را به مدت 8 الی 10 دقیقه در فر بگذارید. سپس آن را از فر خارج و صبر كنید خنك شود.

آب را در قابلمه كوچكی بریزید و ژلاتین را روی آن بپاشید. یك دقیقه صبر كنید سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین حل شود بعد آن را كنار بگذارید. پنیر خامه‌ای را با سرعت بالای همزن كاملا بزنید تا پف كند. پودر شكر، رنده پوست پرتقال و وانیل را به آن بیفزایید و كمی بزنید. ژلاتین آب شده را به آن بیفزایید و دوباره آن را بزنید. یك پیمانه از این مواد را كنار بگذارید و بقیه را روی لایه گردویی درون قالب بریزید و پهن كنید. شكلات خنك شده را به یك پیمانه مواد پنیری باقیمانده اضافه كنید و هم بزنید. از این مایه شكلاتی به مقدار‌ كم روی چیزكیك آماده شده بگذارید. چاقو را روی تك‌تك آنها بگذارید و یك چرخش كوچك بدهید تا مایه شكلات كمی به چیزكیك مالیده شود. چیزكیك را به مدت سه ساعت در یخچال گذاشته و سپس آن را با توت‌فرنگی تزئین كنید.




کد: 654 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۱ اسفند بازدید: 20271 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
2 توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج‌ فارس ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
3 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
4 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
6 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
7 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
8 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
9 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
10 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
11 نکاتی برای پف کردن کیک ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رهایی از مشکلات و اختلالات خوردن چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: اختلالات مربوط به خوردن نوعی اخت...

  کدام غذاها کلسترول بالایی دارند؟ کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی می‌شود و خطرا...

  چرا دچار ورم و نفخ شكم می‌شویم؟ گاهی اوقات ممكن است اندازه درد كمر در برخی افراد ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.
عسل، مانع ریزش مو عسل خاصیت‌های فراوانی دارد كه از جمله آن پیشگیری از ریزش مو است. همه افراد به طور معمول روزانه ۲۰ تا۱۰۰ تار موی خود را از دست می‌دهند، اما ریزش مو بیش از این مقدار باعث كم مویی فرد می‌شود.
منتظر فیلم‌هایی با موضوع تغذیه سالم و ایمنی غذا از هنرمندان هستیم محمدهادی ایازی گفت: منتظریم که آثار بیشتری در حوزه تغذیه سالم را شاهد باشیم چه بسا ما در سال های آتی بتوانیم از ظرفیت های وزارت جهاد کشاورزی در حوزه ایمنی غذا استفاده کنیم.
سرخ كردن غذا،چگونه؟ یكی از مهم‌ترین كارهای روزمره خانم‌ها، پختن و آماده كردن غذایی خوشمزه و مقوی برای خانواده است؛ غذایی كه هم باید افراد خانه را سیر كند و هم نیازهای غذایی‌شان را تامین نماید.