مواد اولیه : گردو خرد شده 5/1 پیمانه پودر شكر نصف پیمانه + دو قاشق غذاخوری كره نرم شده 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ساده یك بسته آب سرد یك پیمانه پنیر خامهای نرم شده 600 گرم رنده پوست پرتقال یا لیمو یك قاشق غذاخوری وانیل یك و یك چهلرم قاشق چایخوری شكلات تختهای آب شده 70 گرم طرز تهیه (برای هشت نفر): فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد روشن كنید و یك قالب كمربندی به قطر 5/22 سانتیمتر را با كره چرب كنید. گردوی نیمه آسیاب شده را با دو قاشق غذاخوری پودر شكر در كاسهای مخلوط كنید. كره را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید. مواد حاصله را با دست، كف قالب پهن كنید و فشار دهید. قالب را به مدت 8 الی 10 دقیقه در فر بگذارید. سپس آن را از فر خارج و صبر كنید خنك شود. آب را در قابلمه كوچكی بریزید و ژلاتین را روی آن بپاشید. یك دقیقه صبر كنید سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین حل شود بعد آن را كنار بگذارید. پنیر خامهای را با سرعت بالای همزن كاملا بزنید تا پف كند. پودر شكر، رنده پوست پرتقال و وانیل را به آن بیفزایید و كمی بزنید. ژلاتین آب شده را به آن بیفزایید و دوباره آن را بزنید. یك پیمانه از این مواد را كنار بگذارید و بقیه را روی لایه گردویی درون قالب بریزید و پهن كنید. شكلات خنك شده را به یك پیمانه مواد پنیری باقیمانده اضافه كنید و هم بزنید. از این مایه شكلاتی به مقدار كم روی چیزكیك آماده شده بگذارید. چاقو را روی تكتك آنها بگذارید و یك چرخش كوچك بدهید تا مایه شكلات كمی به چیزكیك مالیده شود. چیزكیك را به مدت سه ساعت در یخچال گذاشته و سپس آن را با توتفرنگی تزئین كنید.