روش تهیه خرما لقمه‌ای ویژه رمضان لقمه: اگر می خواهید سفره افطارتان تزیین متفاوتی داشته باشد، می توانید خرما را به این شکل تهیه کنید.
دسرهای ماه رمضان/ روش پخت مرحله به مرحله شله زرد لقمه: شله زرد یکی از انواع دسرهای ایرانی است که در ماه رمضان نیز طرفدارانی دارد و بر سر سفره افطار جای دارد.
غذاهای ماه رمضان/ روش تهیه فرنی انبه؛ دسری نیرو زا لقمه: اگر به دنبال دسری خوشمزه، متنوع و در عین حال نیروزا برای سفره‌های افطاری‌تان می‌گردید، از دستور فرنی انبه نگذرید.
روش تهیه سالاد رژیمی مدیترانه ای لقمه: انواع سالاد در کشورهای مختلف سرو می شود که یکی از معروف ترین آنها سالاد مدیترانه ای است.
ســالاد رنگین را چطور تهیه کنیم لقمه: سالاد یکی از پیش غذاهایی است که حتی در مواقعی می تواند جای غذای اصلی را هم در وعده غذایی بگیرد.
شیوه آماده کردن موكاچینو لقمه: درست کردن انواع مختلف قهوه‌ مهارت های خاص خودش را می طلبد که در زیر طرز تهیه یکی از آنها را آموزش می دهیم.
دوغ گازدار را خودتان درست کنید لقمه: دوغ یکی از نوشیدنی های ایرانی است که آن را به راحتی تهیه می کنند.
صفحه 33 از 37  اول  قبلی   28    29    30    31    32    33    34    35    36    37   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  جلوگیری از سردرد در ماه رمضان با نوشیدن چای سبز لقمه: در ماه رمضان برای جلوگیری از سردرد، چای سبز ...

  نمک دریا را جایگزین نمک‌ یددار نکنید معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان درباره تبلیغاتی که ب...

  واقعیت‌هایی تلخ در مورد چای شیرین درست است که چای شیرین در وعده صبحانه مزه خوب و دلچ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت