روش تهیه خرما لقمه‌ای ویژه رمضان لقمه: اگر می خواهید سفره افطارتان تزیین متفاوتی داشته باشد، می توانید خرما را به این شکل تهیه کنید.
دسرهای ماه رمضان/ روش پخت مرحله به مرحله شله زرد لقمه: شله زرد یکی از انواع دسرهای ایرانی است که در ماه رمضان نیز طرفدارانی دارد و بر سر سفره افطار جای دارد.
غذاهای ماه رمضان/ روش تهیه فرنی انبه؛ دسری نیرو زا لقمه: اگر به دنبال دسری خوشمزه، متنوع و در عین حال نیروزا برای سفره‌های افطاری‌تان می‌گردید، از دستور فرنی انبه نگذرید.
روش تهیه سالاد رژیمی مدیترانه ای لقمه: انواع سالاد در کشورهای مختلف سرو می شود که یکی از معروف ترین آنها سالاد مدیترانه ای است.
ســالاد رنگین را چطور تهیه کنیم لقمه: سالاد یکی از پیش غذاهایی است که حتی در مواقعی می تواند جای غذای اصلی را هم در وعده غذایی بگیرد.
شیوه آماده کردن موكاچینو لقمه: درست کردن انواع مختلف قهوه‌ مهارت های خاص خودش را می طلبد که در زیر طرز تهیه یکی از آنها را آموزش می دهیم.
دوغ گازدار را خودتان درست کنید لقمه: دوغ یکی از نوشیدنی های ایرانی است که آن را به راحتی تهیه می کنند.
صفحه 33 از 37  اول  قبلی   28    29    30    31    32    33    34    35    36    37   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ماهی کیلکا از جمله آبزیانی است که به دلیل جثه کوچک...

  خوردنی های زرد رنگ پر خاصیت زرد رنگی‌ است آرامش‌بخش و شادی‌آفرین. با دیدن این ...

  هوای شیرینی خونتان را داشته باشید حتماً ضرب‌المثل «خونت را کثیف نکن» را بارها و باره...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت