دم‌نوش عشق دمنوش عشق، نوعی نوشیدنی گیاهی است که بسیار آرامبخش و گوارا است.
سوپ گل‌كلم، با عطر و بوی خوش ادویه هندی در بین انواع كلم، گل‌كلم از بقیه پرطرفدارتر است. این گیاه زیبا كه به شكل ابر است به روش‌های گوناگونی سرسفره آورده می‌شود.
روش تهیه سس کچاپ و مایونز+ 15 راز سس‌ها دو سس مایونز و کچاپ یا همان سس گوجه‌فرنگی، مادر تمام سس‌ها هستند یعنی با کمی تغییر در مواد تشکیل‌دهنده و کم و زیاد کردن برخی طعم‌دهنده‌ها و ادویه‌هایشان می‌توان انواع و اقسام سس‌ها را تهیه کرد.
روش تهیه پای گوشت خوراک یا پای گوشت، از انواع غذاهای جدید است که طرفداران بسیاری هم دارد و معمولا آن را به عنوان پیش غذا سرو می کنند.
آشنایی با روش تهیه سالاد عدس و انار لقمه: با تهیه این سالاد خوش رنگ و پرخاصیت سفره خود را رنگین کنید.
پای قارچ و سیب‌زمینی؛ پیش غذایی پر انرژی خوراک یا پای قارچ و سیب‌زمینی یك اردور گیاهی خوشمزه است. این اردور را تهیه كرده و به برنامه غذایی هفتگی خود اضافه كنید.
سوپی برای تناسب اندام افرادی كه از رژیم‌های لاغری استفاده می‌كنند با قرار دادن شلغم در رژیم غذایی می‌توانند از كالری مصرفی روزانه خود بكاهند. به‌علاوه شلغم برای كنترل فشار خون بالا نیز مفید است.
صفحه 28 از 37  اول  قبلی   23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شب قبل از امتحان دمنوش نعنا و عسل بنوشید یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است...

  نسخه طب سنتی برای دیابتی‌ها یک محقق طب سنتی گفت: «رزماری و پونه کوهی حاوی ترکی...

  در ناهار کودک خود تغییر ایجاد کنید محققان توصیه می‌کنند: ناهار فرزند خود را جذاب‌تر و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جنسینگ ایرانی بخورید! بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.
چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است
مهم‌ترین علل پنهان چاقی اگر غذایتان زیاد است و تحرک‌تان کم، نباید از چاق شدن‌تان تعجب کنید. اما اگر غذای چندانی نمی‌خورید و تحرک‌تان هم چندان کم نیست، حق دارید اگر از افزایش وزن‌تان یکه بخورید...
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.