صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
>
دوغ گازدار را خودتان درست کنید
دوغ گازدار را خودتان درست کنید
لقمه: دوغ یکی از نوشیدنی های ایرانی است که آن را به راحتی تهیه می کنند.
مواد لازم :
ماست
آب
چند حبه قند
طرز تهیه :
برای این کار از ماست ترش استفاده می کنیم. اگر ترش نیست ماست را در ظرف سر بسته و به مدت 2 روز در بیرون یخچال نگهداری می کنیم وقتی ترشید ، ماست را آنقدر هم می زنیم تا کاملا براق شود آنگاه دو برابر ماست ، آب به آن اضافه می کنیم و به میزان دلخواه نمک هم اضافه می کنیم .
حال برای گازدار شدن دوغ کافیست دو حبه قند به آن اضافه کنیم ، سپس دوغ را به مدت یک ربع ساعت در ظرف سربسته ای کاملاً سربسته و محکم خوب هم میزنیم و بعد ظرف حاوی دوغ را در هوای آزاد به مدت یک هفته نگهداری می کنیم.
در آخر پس از آماده شدن ، می توانید به آن پودر موسیر اضافه کنید و یا از عرقیاتی مثل عرق نعناع یا شاهسپرن برای خوش طعم شدن آن استفاده کنید . به یاد داشته باشید هرگز بیش از حد از قند برای گازدار کردن دوغ استفاده نکنید.
کد:
1048
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ دوشنبه ۵ تير
بازدید:
6101
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
آشنایی با معروفترین غذاهای اردبیل
۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
2
تلاش ستودنی مسعود اوزیل برای درمان 1000 کودک بیمار و اطعام مستمندان
۱۳۹۸ شنبه ۱۸ خرداد
3
شفافی و سفیدی پوست با ماسک دوغ
۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۴ فروردين
4
بهترین آش زمستانی، شله قلمکار است
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
5
اعلام منشاء گردوغبار اهواز توسط محیط زیست
۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ بهمن
6
قیمت انواع لبنیات سنتی در بازار
۱۳۹۳ دوشنبه ۶ بهمن
7
طرز تهیه آش دوغ محلی اردبیل
۱۳۹۳ يکشنبه ۲۵ آبان
8
آیا ماست هم خراب میشود؟
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۲ مهر
9
آیا دوغ ضرر هم دارد؟
۱۳۹۳ يکشنبه ۲ شهريور
10
4 خطای رایج تغذیهای در ماه رمضان
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۹ تير
11
سرقت طلا با رانی!
۱۳۹۳ جمعه ۲ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
با خوراکیهای سرطانزا آشنا شوید
بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درص...
چند ساعت بعد از غذا میوه بخوریم؟
با توجه به این که بعد از غذا خوردن، معده پر و سنگی...
گردو، ماهی و روغن زیتون موثر در افزایش كلسترول خوب خون
عضو هیات مدیره انجمن جراحان قلب ایران درباره نقش ت...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
شروع رژیم غذایی روی ترازو
تناسب اندانم و کاهش وزن در عصر تکنولوژی، برای افرادی که تنها با کلیدها و دکمههای دستگاههای دیجیتال سر کار دارند، به یک مشکل عمده تبدیل شده است.
ماجرای شیرخشکهای وارداتی توسط یاسین رامین
پایگاه خبری لقمه: وکیل یاسین رامین در پرونده شکایت از مطرحکنندگان موضوع شیرخشک فاسد میگوید: از افرادی که شایعه شیرخشکهای فاسد را علیه خانواده رامین مطرح کردهاند، شکایت کردهایم.
کالری مورد نیاز بدنتان را بدانید
برای تغذیه درست انرژی باید از منابع چربیها، قندها و پروتئینها فراهم شود.
تصفیه آب تهران با وایتکس یا آب ژاول !؟
استفاده از آب ژاول در حالی مورد انتقاد قرار گرفته که مسئولات تامین و تصفیه آب پایتخت معتقدند این روشی شناخته شده و مورد استفاده در سطح بینالمللی است و ایجاد حساسیت برای افکار عمومی در این زمینه بی مورد است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است