طرز تهیه میلك ‌شیك آناناس لقمه: شیک ها جزء دسرهایی آسان هستند که به سرعت نیز آماده می شوند.
طرز تهیه فالوده شیرازی لقمه: در فصل تابستان برای از بردن گرما و عطش، معمولاً از نوشیدنی ها و دسرهای خنک مصرف می شود که یکی از آنها فالوده شیرازی است.
آشنایی با روش تهیه اسموتی چند میوه در دستور تهیه این نوشیدنی سه میوه موز، آناناس و توت‌فرنگی استفاده شده است.
شیرینی های نوروزی/ طرز تهیه سكنجبین برای سیزده بدر سنکجبین، نوعی شربت است که با شکر تهیه می شود و در سنت های ایرانی آمده است که در روز سیزده بدر آن را با کاهو میل می کنند.
شیرینی های نوروزی/ طرز تهیه سمنو لقمه: سمنو یکی از دسرهای سنتی ایرانی و ویژه سفره هفت سین نوروزی است. ماده شیرین کننده سمنو شیرهای است که از خرد کردن جوانه گندم گرفته می‌شود.
روش تهیه میلک شیک شکلات و بستنی برای سالم‌تر بودن این نوشیدنی از شیر کم‌چرب استفاده کنید.
دستور تهیه لواشک آلو لواشک را می توان از میوه های مختلف درست کرد و همین طور هم می توانید چند میوه را با هم مخلوط کرده و درست کنید.
صفحه 34 از 37  اول  قبلی   28    29    30    31    32    33    34    35    36    37   بعدی  
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص تغذیه‌ای تخم پرندگان وقتی وارد بازارهای محلی شهرهای شمالی کشورمان می‌شو...

  مواد غذایی مناسب برای لثه با انتخاب غذاهای سالم و مفید می‌توان از بروز بیمار...

  عوامل تشدید کهیر را بشناسید متخصص پوست و مو می‌گوید با اینکه ۹۰ درصد موارد عام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.
عامل اصلی ابتلا به فشار خون چیست؟ یک مطالعه که به تازگی انجام شده است نشان می دهد که عامل ابتلا به فشار خون بالا، قند است نه نمک.
نکاتی درباره‌ی غذاهای مانده غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.
چگونه در دوران بارداری چاق نشویم؟ اگر وزنی بیش از آن چه پزشک توصیه کرده بود به دست آوردید، با پزشک راجع به آن صحبت کنید. در بیشتر موارد باید تا زایمان صبر کنید و پس از آن وزن اضافی را کاهش دهید.