آثار منتخب چهارمین مسابقه عکاسی از سفره‌های افطاری لقمه: این نمایشگاه از دو بخش اصلی ویژه عکس های مربوط به ایران و جنبی با عکس هایی از پاکستان و قطر تشکیل شده است.
نمایشگاه سفره های افطاری با نگاهی برون مرزی برپا می‌شود این نمایشگاه از دو بخش اصلی ویژه عکس های مربوط به ایران و جنبی با عکس هایی از پاکستان و قطر از 17 نیرماه در گالری 1 خانه عکاسان برپا خواهد شد.
طراح و دبیر جشنواره سفره های ایرانی اسلامی در گفتگو با هنرنیوز: ما فقط الگوی شکل گیری جشنواره های دیگر بودیم این مصاحبه توسط خبرنگار سایت هنر نیوز با مبدع و طراح و مجری مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی در تاریخ 6 تیرماه انجام و در همان سایت مزبور منتشر شد که هم اکنون متن کامل آن توسط لقمه باز نشر م . . .
استاد دانشگاه:مدیران و هنرمندان به مصادیق حقوق مالكیت معنوی پایبند باشند مدرس و استاد دانشگاه بر لزوم حمایت از حقوق مادی و معنوی آثار فرهنگی تاكید كرد و گفت كه پیش از اینكه موضوع یادشده به صورت یك قانون درآید ،لازم است به عنوان فرهنگ در جامعه نهادینه شود.
در گفتگو با مهر: انجمن عکاسان ایران حمایت خود را از ثبت طرح مسابقات سفره‌های ایرانی اسلامی اعلام کرد رییس انجمن عکاسان ایران تصریح کرد: به رسمیت شناخته شدن و ثبت آثار هنری چه از سوی هنرمندان و چه ارگانی مانند وزارت ارشاد نه تنها حرکتی بسیار مثبت است، بلکه برای بروز نوآوری‌ها الزامی می‌باشد؛ که البته . . .
طرح مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی به ثبت رسمی رسید مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی پس از طی مراحل اداری خود در اداره حقوقی ارشاد ثبت شده و از این پس واجد حقوق معنوی و مادی و حمایت قانونی است.
نفرات برتر چهارمین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین معرفی شدند چهارمین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین 3 عکس برتر در بخش آزاد و 2 اثر برتر در بخش ویژه خود داشت.
صفحه 12 از 22  اول  قبلی   7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دختران نوجوان از مصرف تنقلات و نوشابه های گازدار اجتناب کنند عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن گرامیداشت...

  داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند پایگاه خبری لقمه: نتایج یک آزمایش کوچک جدید حاکی ا...

  آدامس ترک سیگار برای جنین خطر دارد متاسفانه تعداد خانم‌های سیگاری کم نیست و البته جای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا پس از رفع تحریم‌ها باید نگران واردات و صادرات محصولات حلال بود؟ عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه‌ حلال جهانی در گفت‌‌و‌گویی به دوره پسا تحریم و فرصت‌ها و تهدید‌هایی که این مسئله در اختیار صنعت حلال کشور قرار می‌دهد اشاره و عنوان کرد: در این حوزه یک نگرانی وجود دارد و آن هم ورود کالاهای غیر حلال به کشور است.
8 خطایی که موقع مسواک زدن انجام می‌دهیم مسواک را برمی‌داریم، کمی خمیردندان روی آن می‌گذاریم و مسواک زدن را شروع می‌کنیم و بسته به حال و حوصله‌مان، یک یا چند دقیقه‌ای هم مسواک می‌زنیم. اما متاسفانه در مورد این کار هم مانند هر عادت دیگری ممکن است دچار روزمرگی و در نتیجه اشتباهاتی شویم که نتیجه‌اش پوسیدگی دندان‌ها و بیماری‌های لثه است.
چرا استقلالی‌ها لاغر‌ترند؟! اگر می‌خواهید لاغر شوید می‌توانید دیوار‌های اتاق ناهار خوری را آبی کنید.
خوشمزه‌ترین‌ افطاری‌های ماه رمضان در پایتخت مشهور است که در تهران قدیم، روشنایی معابر تنها تا2 ساعت پس از غروب آفتاب ادامه داشت اما به میمنت از راه رسیدن ماه رمضان نه تنها عبور و مرور بعد از غروب آفتاب قطع نمی‌شد بلكه تا طلوع آفتاب ادامه داشت.