آثار برگزیده و منتخب دومین مسابقه عكاسی از سفره‌های هفت‌سین لقمه: دومین مسابقه عكاسی از سفره‌های هفت‌سین در خردادماه 1389 پس از انجام مراحل انتخاب و داوری، با برتری قاسم شیشه‌گری، جمشید فرجوند فردا و نرگس رادمان به پایان رسید.
نمایشگاه مجازی آثار برگزیده و منتخب سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین لقمه: سومین دوره از مسابقات عکاسی از سفره های هفت سین در فروردین ماه 1390 پس از انجام مراحل مختلف انتخاب و داوری، با برتری حسن غفاری عکاس پیشکسوت میراث فرهنگی، امیرعنایتی و جابر غلامی به پایان رسید.
ایوب آقاخانی هر سال پای سفره هفت سین لقمه: ایوب آقاخانی هر سال پای سفره هفت سین می نشیند حتی اگر کسی دور آن نباشد،اینسنت را از مادرش به یادگاردارد.
میدان آزادی میزبان نمایشگاه عکس هفت سین نمایشگاه عکس هفت سین با عکس هایی از آلفرد یعقوب زاده، حسن غفاری، جمشید فرجوند فردا، داوود کهن ترابی و بیست عکاس دیگر که از منتخبین دوره های قبلی مسابقات عکاسی از سفره های هفت سین سایت لقمه هستند به هم . . .
فراخوان چهارمین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین چهارمین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین با داوری محمدمهدی رحیمیان، فرزاد هاشمی و حسن غفاری و با مشارکت موسسه فرهنگی هنری توسعه هنرهای معاصر و سازمان فرهنگی هنری شهرداری(فرهنگسرای رویش)انجام خواهد شد . . .
غفاری: نمایشگاه عکس سفره های هفت سین جشنواره ای برای پاسداشت میراث معنوی کشور نمایشگاه عکس تخصصی سفره‌های هفت سین به مناسبت فرا‌رسیدن ایام نوروز در چندین ایستگاه‌ پررفت و آمد مترو تهران و حومه برپا شد.
نمایشگاه عکس با بازدیدی میلیونی؛ مترو میزبان سفره های هفت سین شد نمایشگاه عکس تخصصی سفره‌های هفت سین به مناسبت فرا رسیدن ایام نوروز توسط سایت لقمه و با حمایت شورای فرهنگی شرکت بهره برداری مترو در چندین ایستگاه‌ پررفت و آمد مترو تهران و حومه برپا شد.
صفحه 13 از 22  اول  قبلی   8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آ...

  افزایش فشارخون با مصرف تن ماهی استفاده از منابع اسید چرب امگا۳ از جمله انواع ماهی...

  هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید؛ عامل بیماری در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است اگر تغییر به یک رژیم غذایی سالم منجر به کاهش وزن نشد، ناامید نشوید؛ چراکه در هر صورتی تغذیه سالم به نفع سلامت قلب است.
چه بخوریم تا خوب بخوابیم؟ یک کار‌شناس تغذیه مرکز دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد با تاکید بر این که شام را باید قبل از ساعت ۹ شب صرف کرد، تاکید کرد: هنگام صرف شام باید از مصرف زیاد غذاهای حاوی چربی و کربوهیدرات خودداری شود.
یک ماده غذایی فوق العاده مطالعات محققان دانشگاه مریلند آمریکا نشان می دهد، سیر با کمترین مقدار کالری، عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت و سلامت عمومی بدن را افزیش می دهد.
پرخوری موجب درد مفاصل/کم‌خوری باعث پیری زودرس یک متخصص طب سنتی گفت: در پرخوری جذب غذا به‌درستی صورت نمی‌پذیرد و موجب ضعف معده، تنگی نفس و درد مفاصل شده،همچنین در کم‌خوری و تداوم آن، قوای بدن تحلیل رفته ضعف در بدن بروز می‌کند که سوءتغذیه یا کم‌خوری منجر به پیری زودرس می‌شود.