آثار برگزیده و منتخب دومین مسابقه عكاسی از سفره‌های هفت‌سین لقمه: دومین مسابقه عكاسی از سفره‌های هفت‌سین در خردادماه 1389 پس از انجام مراحل انتخاب و داوری، با برتری قاسم شیشه‌گری، جمشید فرجوند فردا و نرگس رادمان به پایان رسید.
نمایشگاه مجازی آثار برگزیده و منتخب سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین لقمه: سومین دوره از مسابقات عکاسی از سفره های هفت سین در فروردین ماه 1390 پس از انجام مراحل مختلف انتخاب و داوری، با برتری حسن غفاری عکاس پیشکسوت میراث فرهنگی، امیرعنایتی و جابر غلامی به پایان رسید.
ایوب آقاخانی هر سال پای سفره هفت سین لقمه: ایوب آقاخانی هر سال پای سفره هفت سین می نشیند حتی اگر کسی دور آن نباشد،اینسنت را از مادرش به یادگاردارد.
میدان آزادی میزبان نمایشگاه عکس هفت سین نمایشگاه عکس هفت سین با عکس هایی از آلفرد یعقوب زاده، حسن غفاری، جمشید فرجوند فردا، داوود کهن ترابی و بیست عکاس دیگر که از منتخبین دوره های قبلی مسابقات عکاسی از سفره های هفت سین سایت لقمه هستند به هم . . .
فراخوان چهارمین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین چهارمین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین با داوری محمدمهدی رحیمیان، فرزاد هاشمی و حسن غفاری و با مشارکت موسسه فرهنگی هنری توسعه هنرهای معاصر و سازمان فرهنگی هنری شهرداری(فرهنگسرای رویش)انجام خواهد شد . . .
غفاری: نمایشگاه عکس سفره های هفت سین جشنواره ای برای پاسداشت میراث معنوی کشور نمایشگاه عکس تخصصی سفره‌های هفت سین به مناسبت فرا‌رسیدن ایام نوروز در چندین ایستگاه‌ پررفت و آمد مترو تهران و حومه برپا شد.
نمایشگاه عکس با بازدیدی میلیونی؛ مترو میزبان سفره های هفت سین شد نمایشگاه عکس تخصصی سفره‌های هفت سین به مناسبت فرا رسیدن ایام نوروز توسط سایت لقمه و با حمایت شورای فرهنگی شرکت بهره برداری مترو در چندین ایستگاه‌ پررفت و آمد مترو تهران و حومه برپا شد.
صفحه 13 از 22  اول  قبلی   8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی ممنوعه برای نوزادان زیر یکسال متخصص کودکان و نوزادان گفت: عسل، نمک، سفیده تخم‌مر...

  هفت حرکت برای کنترل نامحسوس وزن! در بسیاری از موارد، ممکن است فکر کنیم با حذف یک وع...

  آیا مصرف قرص روغن ماهی، سکته قلبی را کاهش می دهد؟ مطالعات اخیر نشان می دهند که خوردن قرص روغن ماهی خ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف فیبر به لاغری و کاهش وزن کمک می‌کند با مصرف فیبر روزانه می توانید اضافه وزن خود را بهبود دهید چراکه یکی از عوامل نیاز بدن به فیبر، اضافه وزن است.
موج پنجم کرونا هم از راه رسید/ هشدار برای پایتخت پایگاه خبری لقمه: سرانجام علائم موج پنجم کرونا هم در نقاطی از کشور نمایان شد تا از هم اکنون آماده روزهای سخت بیماری و تکرار تجربه‌های تلخ موج های قبلی باشیم.
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟