صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
روش پخت خورش کدو حلوایی برای شب یلدا
کدوحلوایی از جمله سبزیجات پاییزی و زمستانی است که در پخت انواع و اقسام دسرها و غذاهای فصلی مورد استفاده قرار میگیرد.
روش تهیه بادمجان شکم پر در فر
مخلوط برنج دانه بلند با ادویه و سبزیجات مختلف، رنگ و عطر خاصی به این غذا داده است.
خورش ناردون؛ غذای مازندرانی شب یلدا
خورش ناردون را با مرغ یا گوشت در مازندران درست می کنند که یک غذای سنتی و فوق العاده خوشمزه است.
روش تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تكهای
رشته پلو از انواع غذاهای ایرانی است که معمولا آن را با گوشت مرغ و گوشت چرخ کرده یا به صورت گوشت قلقلی طبخ می کنند.
طرز پخت آش مخصوص شب یلدا
معمولا مراسم شب یلدا بعد از شام که می تواند مثل شب عید سبزی پلو با ماهی باشد انجام می شود اما گاهی مادر بزرگهای مهربان ما با آش بسیار مقوی و خوشمزه به پیشواز زمستان می رفتند.
کلم پلوی شیرازی؛ غذای شب یلدای شیرازیها
شب یلدا، مراسم سنتی ایرانی هاست که در هر گوشه ایران یک نوع غذا را به عنوان غذای این شب طبخ می کنند.
روش تهیه آش مصطفی - غذای محلی اراک
لقمه: آش مصطفی یکی از جندین غذای سنتی و محلی اراکیهاست که در منطقه فرمهین، غذای میهمانیها بوده است.
صفحه 26 از 39
اول
قبلی
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
پختن زیاد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان را دو برابر می كند
تهران- دانشمندان هشدار دادند كه پختن زیاد گوشت قرم...
خواص بهترین رژیم غذایی دوستدار قلب را بشناسید
پایگاه خبری لقمه: امروزه بیماری های قلب و عروق به ...
دانه های قهوه معجزه می کند
براساس تحقیقات انجام گرفته در دانشکده سلامت عمومی ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چربی های خون را این گونه کنترل کنید
کلسترول خوب یا HDL (لیپوپروتئین با چگالی زیاد) بر خلاف LDL مانع بروز حمله قلبی می شود.
ارتباط سال تولد با چاقی
متخصصان ادعا کردند که سال تولد فرد بر فعالیت نوعی ژنِ عامل افزایش خطر چاقی تاثیرگذار است.
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب
میدانیم هر غذایی که میخوریم تاثیر خاصی بر بدنمان میگذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد میکند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمیشود و حتی میتواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.
غذاهایی که چربی اضافی بدن تان را از بین می برند!
اگر بدانید چه چیزهایی برای کاهش وزن مفید تراست و چه غذاهایی چربی ها را می سوزانند بهتر و راحت تر می توانید از شر چربی های اضافی خلاص شوید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است