صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
روش تهیه کباب تابه ای
کباب تابه ای یکی از غذاهای ساده ایرانی است که به آسانی می توان نوعی کباب را در منزل تهیه کرد.
روش تهیه قورمهسبزى با قارچ
قورمه سبزی یکی از لذیذترین و خشمزه ترینغذاهای ایرانیاست که به صورتهای مختلفی تهیه میشود.
آشنایی با روش تهیه توگی سَرداغی - غذای محلی خراسان
گوشت چرخکرده، ارزن، عدس، کشک، پیازداغ، نعنا داغ، زردچوبه و نمک و فلفل از اجزای این غذای محلی خوشمزه هستند.
آشنایی با روش تهیه آش یخ - غذای محلی آذربایجان
لقمه: اگر میخواهید غذایی متفاوت را تجربه کنید آش یخ را که یکی از غذاهای سنتی آذربایجانیهاست به شما پیشنهاد میکنیم.
طرز تهیه تهچین آلو اسفناج و مرغ
ته چین از انواع غذای سنتی ایرانی است که به صورت های مختلف و با مواد گوناگونی پخته می شود.
روش پخت ته چین سبزیپلوی ترش
سبزی پلو یکی از انواع غذاهای ایرانی است که در انواع مختلف طبخ می شود.
طرز تهیه مرصع پلو
مرصع پلو یکی از انواع غذاهای ایرانی است که با تزیین منحصربفرد و طعم خوشمزه اش همیشه طرفدارانی داشته است.
صفحه 28 از 39
اول
قبلی
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
سبوس گندم، برای سیستم گوارشی مفید است
لقمه: سبوس گندم، فیبر غذایی است که در آب حل نمی شو...
آب کرفس از فشارخون بالا پیشگیری میکند
کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...
6 دلیل مهم برای خوردن شکلات
مطالعات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد ، هر چه مرد...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مصرف چه مقدار قهوه کشنده است
محققان میگویند قهوه در صورتی که در حد اعتدال مصرف شود یک داروی بیخطر است و در مقابل مصرف بیش از اندازه آن برابر با مرگ است.
9 روش برای سوزاندن سریع چربی
بیشتر مردم فقط از خاصیت ضدسرطانی بودن چای سبز آگاهی دارند اما این ماده متابولیسم بدن را نیز افزایش می دهد.
حالا، اگر جرأت دارید پفک بخورید!
پفک با کمی ماست موسیر، عصرانه خوشمزهای برای یک عصر خوابآلود پاییزی، درست قبل از شروع نوشتن مشقهای تمام نشدنی است، اما مصرف این خوراکی خوشمزه را باید محدود کرد، میدانید چرا؟ ادامهی مطلب را بخوانید.
رژیم لاغری ۱۰ روزه برای آب کردن چربی های اضافه
اگر توقع دارید زمانی که رژیم میگیرید، آب توی دلتان تکان نخورد و گرسنه نشوید، یعنی یا برای لاغر شدن خیلی مصمم نیستید یا کلا تعریف درستی از رژیم ندارید! سلامتی و زیبایی حق افرادی است که اراده بهتر و قویتری دارند. همین یک میان وعده را بخورید و شکر خدا را کنید این میان وعده را یا در فاصله صبحانه تا ناهار بخورید، یا در فاصله ناهار تا شام.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است