ماهی شکم‌پر و 9 راز خوشمزه تر شدن آن مایه‌ای که با آن شکم ماهی پر می‌شود، بسیار متنوع است اما در بیشتر موارد از سبزی‌های معطری مانند گشنیز، جعفری و حتی شوید تشکیل شده است. با ما همراه شوید تا شما را با نکته‌هایی که باید حین طبخ این غذا ب . . .
بفرمایید دیزی+ انواع آبگوشت های ایران آبگوشت غذایی سنتی، خوشمزه و پر از خواص گوناگون است كه ایرانی‌ها هر جای دنیا باشند آن را درست می‌كنند و از خوردنش لذت می‌برند. این غذای اصیل مخلوطی است از حبوبات، گوشت و سبزیجات كه همگی پخته می‌شود و ه . . .
رازهای خوشمزه شدن دیزی+ روش تهیه آبگوشت سنتی آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران بسیاری دارد. بنابراین در این مطلب دستور تهیه و چگونگی خوشمزه شدن و نکات پخت آن را شرح می دهیم.
آشنایی با روش تهیه آش اماج - غذای محلی استان همدان آش اماج یکی از چندین غذای لذیذ محلی و سنتی استان همدان است.
خورش قیمه یزدی با برنج زعفرانی خورش قیمه را در شهرهای ایران به شیوه های مختلف تهیه می کنند. قیمه یزدی از انواع قیمه است که در آن نخود استفاده می شود و بسیار هم خوشمزه است.
كوكوی بادنجان؛ غذای خوشمزه و آسان ماده اولیه بادنجان برای بسیاری خوش خوراک ها جالب توجه است. در این مطلب دستور پخت کوکوی آن را آموزش می دهیم.
روش پخت كوفتـه سماق این غذا نیازی به رب ندارد زیرا سماق رنگ زیبایی به غذا خواهد داد.
صفحه 24 از 39  اول  قبلی   19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چای سبز دشمن گوارش چای سبز نباید به همراه غذاهای گوشتی خورده شود زیرا...

  خواب راحت با شیرموز یک متخصص کودک، مقاومت کودک در رفتن به رختخواب را ا...

  آشنایی با علائم فقر آهن فقرآهن یکی از مشکلات شایع در بین زنان است که باید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت