صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
طرز پخت پلو قهوهای با سبزیجات
غذاهایی که با برنج تهیه می شوند، باب میل بسیاری افراد است و انواع مختلفی هم دارند.
روش تهیه کباب گوشت گوساله و سبزیجات
برای تهیه این کباب، فیله گوساله را به قطعات مکعبی شکل 2 سانتیمتری درآورده و به سیخ بکشید.
روش تهیه كوفته كبابی گوشت و مرغ
برای تهیه این غذا باید دو دستورالعمل را رعایت كنید.
روش تهیه آدانا كبــاب؛ خویشاوند نزدیک کباب کوبیده
خویشاوند نزدیك كباب كوبیده است به همان نرمی و لطافت، تنها با یكی، دو تغییر كوچك در مواد اولیه.
دستور تهیه کباب برگ با دستور سرآشپز لقمه
کباب برگ یکی دیگر از غذاها و کباب های مخصوص ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد و معمولاً از گوشت راسته گوسفندی تهیه می شود.
طرز تهیه شیرازی پلو
شیرازی پلو نوعی غذای محلی منسوب به شیراز است که به صورت ته چین با گوشت و بادنجان تهیه می شود.
خورش خلال بادام؛ غذای اصیل کرمانشاه
خورش خلال بادام یكی از خورشهای اصیل كرمانشاه است كه در همه مراسم رسمی طبخ میشود.
صفحه 23 از 39
اول
قبلی
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
ایبوپروفن در شیر!
تحقیقات نشان می دهد در یک لیوان شیر بیش از 20 نوع ...
تشعشعات مایکروویو در غذا باقی نمی ماند
مایکروویو در مقابل سیستم های سنتی پخت ارجحیت بیشتر...
اثر چای سبز وسیاه بر هلیکوباکترپیلوری عامل زخم های معده
پایگاه خبری لقمه: گیاه کاملیا سیننسیس که چای را از...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر
پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالشهای پیشروی زیست محیطی است و آسیبهای خود را با تهدید سلامت انسانها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت میکشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.
آشنایی با میوه های لوکس
پایگاه خبری لقمه: این روزها در کنار میوههای عادی میشود رد و نشان میوههای عجیب و غریبی را پیدا کرد که چند سالی است در قفسه خرید فروشگاه ها جاخوش کردهاند محصولاتی که غالبا هویتی استوایی دارند
بهترین مواد غذایی برای باز شدن عروق و رژیم غذایی
پایگاه خبری لقمه: گوجه فرنگی علاوه بر اینکه سرشار از ویتامین C و فیبرهاست، لیکوپن دارد که مانع از اکسایش کلسترول و چسبیدن به دیواره عروق می شود.
صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترینهای جهان
پایگاه خبری لقمه: یک صادرکننده برتر گفت: پس از صنعت گاو شیری آمریکا، کشورمان ایران همتراز با کانادا در رتبه دوم دنیا قرار دارد و با اقدامات انجام شده و پیشرفت روزافزون علم در کشور توانسته رقبای خود را کنار بزند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است